woensdag 1 mei 2013

This & That


Goedemorgen, vanaf vandaag kunnen jullie de leuke This & That Bundle waarin je een Journal, Designer Serie Papers, Rotary Stamp, Designer Stickers en Washi Tape kunt vinden bestellen voor 15% korting. Deze aktie duurt tot en met 31 Mei maar de producten zijn ook daarna te bestellen. 

Vind je het leuk om bijvoorbeeld alleen de Rotary stamp te bestellen dan kan dat natuurlijk ook. Je kan alles los bestellen dan komt het totaal op € 45,60 maar als Bundle kost het € 38,76 (dit is inclusief de korting) 

Deze Bundle is bv heel leuk voor als je zwanger bent, als je op reis gaat, als je gaat trouwen, als je een project life wilt gaan maken, je kan er quotes in bewaren .... zeg het maar ;) Je kan er zoveel kanten mee op. Hieronder een filmpje ... veel kijkplezier.


Zou je een van deze nieuwe producten of misschien wel de Bundle willen bestellen of iets anders willen mee bestellen uit de catalogus dan kan dat. Op vrijdag morgen 3 mei doe ik een bestelling bij Stampin' Up! en dan kan ik het voor je mee bestellen. Mail me dan zo snel mogelijk en ik ga het voor je mee bestellen ;o) 

Een hele fijne dag allemaal en bedankt voor jullie bezoek. 

 photo seperator.jpg

Geen opmerkingen :

Een reactie posten