vrijdag 14 juni 2013

Best of Flowers


Goedemorgen, vandaag twee kaartjes die ik heb gemaakt voor twee dames. Ik heb de leuke Best of Flowers set gebruikt en deze set bestaat uit vier verschillende bloemen, de drie favorieten van afgelopen 25 jaar en een nieuwe bloem. Deze vind ik helemaal leuk en ik heb een techniek gebruikt die Lynne heeft laten zien op een trainingsdag. Thank you Lynne for the inspiration ;o) 


Ik heb dezelfde techniek gebruikt alleen heb ik bij de bovenste meer water gebruikt dan op de onderste. En toch vind ik de onderste de mooiste ;) De techniek is ontzettend leuk om te doen, en ik zal hem zeker ook vaker gaan gebruiken. 


De basis van de kaart is 10 x 20 cm (dubbel gevouwen is hij dis 10 x 10 cm) en die heb ik in de kleur Crumb Cake gemaakt. Daarop een 9 x 9 cm kaartje in Soft Suede en daarop Whisper White in 8,5 x 8,5 cm. De kleuren inkt die ik heb gebruikt zijn ook Crumb Cake en Soft Suede en de bloem heb ik gestempeld in Early Espresso. Om het kaartje heb ik Linnen Thread gebonden en toen met foam op mijn basis kaart geplakt. 

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaartjes:  photo seperator.jpg

4 opmerkingen :

 1. Prachtige kaartjes Anneke!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaarten Janneke.
  Heb net even op de link geklikt en wat een leuke achtergronden krijg je op deze manier.
  En ik zie je hebt je nieuwe logo/stempel, leuk hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anders dan ik van je gewend ben, maar ze zijn wel prachtig!
  Fijen weekend!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen