zondag 9 juni 2013

So many Smiles ...

.....
Goedemorgen allemaal, vandaag een kaartje die ik heb gemaakt voor de nieuwe challenge van CAS on Sunday. Deze keer dagen wij je uit om een kaart te maken in zwart met wit en daarbij een kleur te gebruiken. Een hele leuke uitdaging en vergeet niet om je kaart Clean & Simple te maken ;o) 
......

Ik heb de Best of Flowers set gebruikt voor mijn kaartje en ik heb met de kleur Cherry Cobbler de bloemen gestempeld op Whisper White. Daarna uitgeponst met de Scallop Circle Punch en op de kaart geplakt met Dimensionals. De basis is 11 cm breed en dubbelgevouwen. Op de dubbele kaart heb ik Basic Black en Whisper White geplakt ook met Dimensionals, zodat het er een beetje ruimte tussen zit. Het bovenste gedeelte heb ik geembosd met de Perfect Polka Dots. De tekst komt uit de Petite Pairs en heb ik gestempeld met Cherry Cobbler. Natuurlijk heb ik ook de Stamp-a-ma-jig gebruikt ;o) 
......
De nieuwe catalogussen zijn binnen! Wil je deze ontvangen dan kan je hem hier aanvragen. De catalogus kost € 3,50. Je kan hem bij mij thuis ophalen (de koffie staat altijd klaar) en wil je hem laten opsturen dan komt het samen op € 6,50

Ook zou ik graag de online Stamp club nog even onder de aandacht willen brengen. Graag zou ik binnenkort starten met deze leuke club en misschien vind je het leuk om elke maand een envelop te ontvangen met allemaal verschillende Stampin' Up! producten. Je mag zelf je keuze maken uit de catalogus van dat moment en je krijgt van mij de Autumn / Winter catalog gratis zodra deze uitkomt. Meer informatie kan je hier vinden.

Ik wens jullie een hele leuke zonnige zondag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes. 
.......
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:


 photo seperator.jpg

11 opmerkingen :

 1. Gave kaart, mooie tint heb je bij het zwart/wit gekozen!
  Fijne zondag, grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig kaartje Janneke!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi! Ik ga ook steeds meer richting CAS kaartjes, rustig, mooi en snel hihihi Ik zou graag stamping up inkt willen aanschaffen bij je, ik neem nog contact met je op van de week ;-)
  Liefs, San

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This is just beautiful Janneke! SO elegant!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. So beautiful! Perfectly executed CAS design :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik krijg een 'smile' op mijn gezicht van jouw kaart ;-) Leuk om weer terug in het team te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Perfect CAS design! Going to CASE this soon! :)

  BeantwoordenVerwijderen