zondag 3 november 2013

Happy Birthday


Goedemorgen, vandaag een kaartje die ik heb gemaakt met de leuke Flower Shop stempel set. De basis kaart is in de kleur Strawberry Slush, daarop een stuk Baked Brown Sugar en Whisper White. Ik heb het dsp uit de In Color serie 2013 - 2015 en deze kleuren zijn helemaal top, ze doen mij denken aan ijs mmm lol. Aan de bovenkant heb ik een scallop randje gemaakt met de Rotary Addition en die plaats je zo op je SU trimmer ;) Met Baked Brown Sugar Brown inkt heb ik de spetters uit de Gorgeous Grunge set gestempeld. De bloemen uit de Flower Shop set heb ik met Stazon op het watercolor paper van Stampin' Up! gestempeld en met de Stampin' Write Markers en de Blender pen ingekleurd. Je hebt 6 verschillende bloemen in deze set en in combinatie met de Pansy punch kan je het heel mooi uitponsen ;) Echt een hele leuke set, je kan ze los kopen maar in een bundle bespaar je 15%  De tekst komt uit de Banner Greetings set en is gestempeld met Crisp Cantaloupe. Wat parels erop en klaar is je kaartje ;)

De leuke enveloppen Punch board is nu te koop, echt zo gaaf om te hebben want naast enveloppen kan je er leuke doosjes mee maken. Ik ben druk aan het oefenen maar binnenkort kunnen jullie de creaties wel vinden op mijn blog. 


Zou je deze board willen bestellen of iets anders leuks uit de twee catalogussen van nu aanstaande zaterdag doe ik weer een verzamelbestelling. Je kan je bestelling doorgeven tot en met aanstaande woensdag ;) Ik wens jullie een hele leuke dag! 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

3 opmerkingen :

 1. Een hele mooie kaart Janneke.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart Janneke en dat randje langs het papier is heel mooi subtiel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kaartje, Janneke. Prachtige kleuren en papier. Liefs, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen