woensdag 20 november 2013

Merry Christmas

...
Goedemorgen, vandaag een kaartje die ik heb gemaakt voor de honderste challenge van Christmas Challenges {with sketches} wat een mijlpaal zeg .. helemaal leuk. Natuurlijk kon ik het niet doen met de hulp van de andere meiden ... ik wil jullie dan ook op deze manier hartelijk danken, jullie zijn kanjers! 
...
Ik heb een 10 x 10 cm, kaartje gemaakt, ik kan er niks aan doen maar ik vind ze zo leuk om te maken ;) De basis is gemaakt van Old Olive en daarop een stukje Cherry Cobbler en Whisper White. Ik heb dsp uit de Season of Style collectie gebruikt en de randjes geinkt met Early Espresso. De bloemen komen uit de Flower Shop set en heb ik gestempeld in Early Espresso en Cherry Cobbler en uit geponsd met de Pansy Punch. Deze kan je in een bundle kopen dan bespaar je 15% De tekst komt uit de Petite Pairs set en heb ik ook gestempeld in Early Espresso en daarna uitgeponst met de Modern label punch.
...
Ik wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoekje ;) Vandaag heb ik een gezellige team meeting in Almere en ik laat jullie later deze week zien wat ik voor de meiden heb gemaakt om te swappen. En natuurlijk laat ik dan ook even zien wat voor moois ik heb gekregen ;)
...
Vergeet je niet je bestelling vandaag nog aan mij door te geven als je nog iets wilt mee bestellen met de verzamel bestelling van aanstaande zaterdag ;)

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

9 opmerkingen :

 1. Wat een supergaaf kerstkaartje! Waar je de bloemenstempels al niet voor kunt gebruiken he! Zo zie je maar weer dat kleur veel doet.
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal leuk, dit kaartje, Janneke. Gefeliciteerd met de 100ste uitdaging. Liefs, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love this!! And I really like the layers and the papers!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lieve kaart Janneke. En bedankt voor de gezellige dag vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie kaart Janneke.. en die bloemen blijven prachtig.. had nooit gedacht ze op een kerstkaart te zien.. maar een heel leuk idee

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig kaartje weer Janneke!!
  Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gaaf kaartje weer Janneke, je bent een toppertje ;o)) xx

  BeantwoordenVerwijderen