donderdag 12 december 2013

Rudolf, the red nose .....

 ...
Goedemorgen, vandaag zal ik jullie het rendier even laten zien waar ik afgelopen dinsdag een workshop mee heb gegeven. Ik was gelijk verliefd op dit rendier (ik heb een zwak voor rendieren hoor, waarom? geen idee) en ik kon ze gelukkig nog kopen via Mieke. Ontzettend lief van haar ;o) De dames konden kiezen uit rood met groen, blauw tinten en deze bruine variant. Dit is mijn favoriete kleur ... 
...
.....
Ik heb de grote ster uit Glimmer papier van Stampin' Up! in de kleur Champagne. De ster is niet van SU maar komt uit mijn prive collectie. Het Crumb Cake kleurige label heb ik uit gestanst met de Chalk Talk Framelits en daarop met Early Espresso inkt een tekst uit de More Merry Messages gestempeld. Op Whisper White heb ik met een van de Chalk Talk stempels met Early Espresso gestempeld. Daarop een rondje geplakt met een dimensional, daarop een scallop rondje. Een 1 inch rondje uit de champagne kleurig glimmer papier en daarop een Whisper White rondje waar ik eerst een kerstboom uit de Mini punch pack het geponst. deze set is zo leuk, er zit een sterretje, een kerstboom en een kerstbal in en is nog verkrijgbaar tot eind januari. 
...
Aanstaande zaterdag avond doe ik nog een bestelling, wil je ook nog iets mee bestellen dan kan je vandaag nog je bestelling doorgeven. Dan zal ik het nog voor je mee bestellen en als alles mee werkt, dan heb je het nog voor kerst in huis ;) Dus ben je nog een kerst cadeautje nodig dan hoor ik het graag van jou.
...
Weet je niet zo goed wat je moet uitzoeken, dan kan je ook altijd een cadeaubon van Happy Stampin' vragen, ik zal er dan voor zorgen dat hij op tijd bij je vriendin, moeder, nicht of lieve buurvrouw op de mat valt. je kan deze cadeaubon via de mail bestellen.
....
Ik wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoekje! 
....
Dit heb ik gebruikt voor mijn rendier ....
mbbcxcx photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

7 opmerkingen :

 1. na alle sneakpeaks eindelijk een hele mooie foto, Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super gedaan Janneke, ik ben ook gek op rendieren dat geeft toch iets extra's aan de kerst. Helaas zie je ze niet zo vaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Enig Janneke, super gemaakt en wat een leuke blikvanger voor de kerst!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf!!
  Vind 'em helemaal leuk :-)
  Fijne zondag! Liefs, Wilma X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moet ineens denken aan de houten figuurtjes van rendieren bij de Action, heb je die al gezien?? Zo leuk. :)) Die kon ik niet laten liggen. ;) Dus als je nog iets zoekt. ;)

  BeantwoordenVerwijderen