zondag 19 januari 2014

I followed my ♥

..
Goedemorgen, vandaag een kaart die ik heb gemaakt voor de nieuwe CAS on Sunday challenge blog en deze week is het thema Lovely Dovey. Maak een kaart voor Valentijns dag en dit is wat ik heb gemaakt. Je kan ook een hele mooie prijs winnen en je kan zien welke dat is op de challenge blog, net als de prachtige kaarten die het dt heeft gemaakt. Ik vind het altijd zo leuk om te zien hoeveel verschillende kaarten je kan maken van hetzelfde thema.
..
De basis is gemaakt in de kleur Coastal Cabana en is 10,5 x 14,5 cm groot. Het design papier komt van de Fresh Prints paper stack en ik ben helemaal verliefd op dit blokje dsp. De kleuren zijn helemaal leuk en lekker fris. Ik heb de Banner Framelits Dies gebruikt om de fishtails te maken. Ik heb een stuk Whiser White van 5,1 cm gesneden en daarop de stempel ook in Coastal Cabana gestempeld en die komt uit de Follow my Heart stempelset (die je nog kunt kopen tot en met 27 januari) Daarop een tekst gestempeld in Real Red. Het hartje komt uit de Essentials Wooden Elements set (Je vind in deze set oa hartjes, pijlen, rondjes en bannertjes) Daarna heb ik de nieuwe Scallop Tag Topper Punch gebruikt en er een stuk lint door geregen en die vast gezet met een stukje Linnen Treath. Hier een daar een mini pareltje en klaar is mijn kaart. 
..
De afgelopen dagen ben ik bezig geweest met de agenda en hij is up to date tot en met eind juni. Er zijn verschillende make & takes te volgen en ik heb ook nieuwe workshops bedacht, deze 'In de hoofdrol' workshops zijn elke maand, en voor iedereen die graag kaarten maakt ;) Je kan mijn workshops en andere leuke events vinden in mijn agenda ;) Heb je vragen of wil je zelf nog iets plannen dan mag je mij altijd mailen. Wil je graag een seizoen catalogus ontvangen, dan kan je hem hier aan vragen ;) 
..
Deze week zal ik kaartjes of iets anders plaatsen met de nieuwe producten die je vanaf 28 januari kunt bestellen! Op 9 februari geef ik een Kick off Party in Heerenveen. Wil je meer informatie over deze dag kijk dan even op mijn facebook pagina ;)
..
Ik wens jullie een leuke zondag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes!
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

5 opmerkingen :

 1. Wat een mooie kaart, met een hele romantische tekst!
  Gezellige dag, groetjes Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend kaartje!
  Fijne zondag!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kaartje, aparte (maar echt wel leuke) kleur!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wonderful card! I love the colors - and the patterned paper is awesome!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Love this! The colors are amazing! :)

  BeantwoordenVerwijderen