zondag 5 januari 2014

You mean the world te me

...
Vandaag een kaart die ik heb gemaakt met de hele mooie producten uit de Sale A Brations catalogus. Als demonstratrice mochten we deze producten al bestellen en ik vind deze Sale A Brations helemaal leuk. Vorig jaar tijdens de SAB ben ik demo geworden en ik heb geen moment spijt gehad ;) Ik heb lang getwijfeld hoor om eerlijk te zijn, maar waarom? Geen idee .. maar ik wilde dat ik dat niet had gedaan. Waarom twijfelen als je met je hobby geld kan verdienen .. dat is toch het mooiste wat er is ;)
...
Anyways naar mijn kaartje ... De basis is gemaakt ik Crumb Cake met daarop een stuk Whisper White. De zijkanten heb ik gesponst met Crumb Cake inkt en de tekst komt uit de Love You More stempelset en is ook gestempeld in dezelfde kleur. De kleine bannertjes zijn gestempeld in Marina Mist en Crumb Cake en komt uit de nieuwe Banner Blast stempelset, de bannertjes heb ik uitgeponst met de Banner Punch. Beide komen uit de SAB folder en zijn dus gratis bij een bestelling van €60. (Deze twee producten krijg je dus gratis als je een bestelling hebt van €120) De grote banners heb ik uit gestanst met de Bitty Banner Framelits. Ik heb er twee Candy Dots opgeplakt in de kleur Crumb Cake en er een stuk Linnen Treath onheen gebonden. Ik heb de Whisper White op de Crumb Cake geplakt met Dimensionals er tussen zodat het wat ruimte er tussen heeft, makkelijk voor het Linne Treath. De sketch die ik heb gebruikt komt van FMS ... 
Ik heb mijn maandelijkse nieuwsbrief net verstuurd aan iedereen die hem wil ontvangen. Wil je deze ook ontvangen vul dan het formulier in die je in de rechterkant van mijn blog kunt vinden. Jij ontvangt hem dan ook zo snel mogelijk in je mailbox ;)
...
Ik wens jullie allemaal een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoek. 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

15 opmerkingen :

 1. Hij is weer helemaal leuk Janneke! Wat een heerlijke baan hebben wij hè? ;-) en eerlijk is eerlijk: ook ik zou nu willen dat ik niet zo lang getwijfeld had, ik had veel eerder met SU moeten beginnen.
  Tot zaterdag! Ik heb er zin in!

  Liefs
  Xandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gave kaart en gave stempelset. Ik zit me weer helemaal te verlekkeren. Zodra ik de folder in kan zien ga ik snel kijken wat voor een gave sets er weer te bestellen zijn.
  Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zie er weer schitterend uit!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kaart, Janneke. En wat heerlijk, dat je zoveel plezier hebt in het werken als demonstratice.

  Groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Great card! I love the color combo and the rustic twine! Thanks for joining us at Freshly Made Sketches!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh..deine Karte ist wunderschön geworden...danke fürs Zeigen !!!!

  Ganz liebe Grüße
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kaart Janneke
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I love these colors together, and I love how you've arranged the banners. Thanks for playing along with us at Freshly Made Sketches!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh simply Gorgeous! LOVE love love it! hugs me x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Sehr sehr schön, ich hab dich auf meinem Blog verlinkt! http://eigenArt.at.vu

  ganz liebe Grüsse Dani

  BeantwoordenVerwijderen