woensdag 23 april 2014

Merry Christmas

..
 Goedemorgen, vandaag een nieuw kaartje voor de nieuwe uitdaging van de Christmas Challenges {with sketches} blog. Deze week een hele leuke sketch van Jacqueline. De dames hebben weer prachtige kaarten gemaakt ;) En deze week weer een leuke sponser, welke? Kijk maar eens op het blog van CCWS.
..
..
De kaart is helemaal niet in kerstkleuren, maar ik was geinspireerd door een kaartje die we van Marit hebben gekregen afgelopen kerst ;) Thanks darling voor je inspiratie. De basis is gemaakt in Crumb Cake met daarop een stuk Early Espresso. Het dsp komt uit de Color Collection Designer Series Paper Stack en deze kleuren komen uit de Neutrals collectie. De cirkels heb ik gemaakt met de Circles #2 Bigz Dies en ook de cirkel waar de tekst op is gestempeld. Deze tekst komt uit de Petite Pairs set en heb ik met Early Espresso gestempeld. De cadeautjes heb ik met de Stampin' Markers gekleurd en op Whisper White gestempeld. De kleuren Crumb Cake, Soft Suede en Early Espresso. De kleine sterren zijn geponst met de ster pons uit de Merry Mini's Punch Pack. De grotere ster is ook geponst (deze is niet meer verkrijgbaar, maar gelukkig wel in mijn collectie) Deze sterren zijn geponst uit de Glimmer Paper. Het lint is in de kleur Crumb Cake en heet Taffeta Ribbon. 
..
Ik wens jullie een hele leuke dag, ik ga straks met vier dames aan de freubel ;) De in de hoofdrol workshop is vandaag en deze keer is Summer Silhouettes aan de beurt. De kaarten zal ik binnenkort laten zien ...
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
En deze week natuurlijk ook weer nieuwe weekly deals ;) Deze deals zijn tot en met volgende week dinsdag, wil je iets van deze deals bestellen, of iets anders, dan hoor ik het graag van je.

 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

7 opmerkingen :

 1. Love it love it love it!! I just love the colours you have used =)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldige kerstkaart Janneke. Heel bijzonder om deze kleuren met een kerstthema te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende kerstkaart Janneke, mijn complimenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend kerstkaartje!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een SUper kerstkaart. Echt prachtig. Wat heb je schitterende kleuren gebruikt.
  Groetjes, Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beautiful Christmas card Janneke. I love the beautiful brown papers and image. Pretty star dies.

  BeantwoordenVerwijderen