dinsdag 13 mei 2014

Framelits ...


Goedemorgen, vandaag een beschrijving van hoe ik de framelits opberg. Als ze binnen komen dan komen ze in een hoesje, waar ik ze ook in hou, en ik doe ze in de Ikea Kassett box. Dit vind je in het hoesje, de framelits geplakt op een stukje karton en een beschrijving.


Ik haal de framelits van de karton, die altijd vast geplakt zijn op dubbelzijdig plakband en ik snij een stuk magneet vel in dezelfde grote als het karton. De magneet vellen haal ik bij de action en je kan ze vinden bij de foto lijstjes ed omdat je deze kan gebruiken om fotos op te printen. 


Met de tombow lijm smeer ik het stuk karton in en daar plak ik het stuk magneet vel op. Je kan natuurlijk ook alleen de magneet vel op maat snijden er in het hoesje doen, maar met de karton erachter is het steviger.


Daarna kan je de framelits op het magneetvel leggen. Ik vind deze manier helemaal top werken, de dubbelzijdige plakband is heel plakkerig en de framelits gaan er in het begin niet goed af ;) 


En zo ziet het eruit als ik alles weer in het hoesje gedaan heb. Ik laat de beschrijving er bij in zitten, maar die kan je uiteraard ook weg gooien ;)

Zo dat was een opbergtip van mij, in de toekomst volgen er meer ... Ik wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor je bezoek.

 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

5 opmerkingen :

 1. Zo doe ik het ook, en het werkt perfect! Die vieze plak achter m'n framelits...ergerlijk en zonde!
  Alleen nooit geweten dat die magneetvellen gewoon bij de Action te krijgen zijn...van de week maar eens even zoeken want ik ben bijna door mijn voorraad heen ;-).
  Fijne dag!

  Groetjes
  Xandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yep, ik doe het ook zo en bevalt mij prima. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ik deed het zo, maar heb nu een opberghoes/klapper van timholz en zo kan ik ze dan ook goed meenemen naar de mensen toe. Groetjes kety

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh dat is heel handig, dank je wel voor de tip!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goeie tip van de magneetvellen. Thanks!

  BeantwoordenVerwijderen