zondag 25 mei 2014

Gefeliciteerd

..
Hallo, gisteren een enorme leuke workshop dag gehad. We waren lekker aan de klets, aan de freubel en voor we het wisten was het al laat. Nog even heerlijk nagekletst en deze dag is zeker een dag met een gouden randje, dank jullie wel dames voor de gezelligheid ;) 
 ..
..
Deze kaart heb ik gemaakt voor een jarige en omdat het weer tijd was voor een nieuwe CAS on Sunday challenge heb ik het gecombineerd. Deze week is de challenge een kleuren challenge en de kleuren die je moet gebruiken zijn: 
..
..
Je moet zo dicht mogelijk bij deze kleuren zitten en wij zijn zeer benieuwd wat voor je leuks jij deze keer gaat gebruiken ;) De basis van mijn kaart is Wisteria Wonder met daarop een stuk Sahara Sand en Whisper White. Ik heb de vlek uit de Happy Watercolor set gebruikt en gestempeld in Sahara Sand. Daarop een stuk Natural Chevron Ribbon geplakt met de Tombow lijm, deze lijm is echt helemaal super voor lint of andere embellisments op te plakken en zeker ook goed te gebruiken als je een doosje maakt ;) De bloemen heb ik gestempeld met Perfect Plum en komen uit de Petite Petals set, deze set is super leuk en nog steeds verkrijgbaar als bundle ;) Ik heb ze uitgeponst met de Petite Petals Punch. De tekst komt uit de nederlandse set Sentimenten en is gestempeld met de kleur Perfect Plum. Wat pareltjes erbij en mijn kaartje is klaar. 
..
Ik wens je een hele leuke dag! Wil jij graag een Stampin' Up! catalogus 2013/2014 ontvangen boordevol inspiratie? Mail me en ik stuur je eentje op! Je betaalt alleen de verzendkosten ... ;-)
,,
I love to join CAS.ology Challenge #96 Flowers
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 

8 opmerkingen :