woensdag 7 mei 2014

Happy Christmas


Goedemorgen, vandaag een kerstkaart voor jullie. Deze week mocht ik de sketch maken en ik kan niet anders zeggen dat de andere dames weer prachtige kaarten hebben gemaakt ;) Je kan ze vinden op de Christmas Challenges {with sketches} blog en daar vind je ook de sketch. 

..
Een verrassende kleur voor een kerstkaart, vind je ook niet. Maar ik dacht dat het wel eens tijd werd om mijn dsp op te maken die er nog ligt, als straks de nieuwe catalogus komt, dan gaan zeker de design papiertjes verdwijnen ;) De basis kaart is gemaakt van Smoky Slate en is 14 x 28 cm en daarop heb ik een stuk Crushed Curry geplakt van 13 x 13 cm. Het design papier komt uit de Eastern Elegance collectie en is prachtig. lekker vrolijk van kleur en zeer geschkt voor verschillende soorten kaarten en projecten. De cirkels heb ik gestanst in Crushed Curry en Whisper White met de Circle Collection Framelits. Daarop heb ik Santa's List gestempeld in Smoky Slate. De bloemen zijn geponst met de zeer populaire Petite Petals Pons en de blaadjes heb ik geponst uit de Bird Builder Pons. De tekst heb ik gestempeld met Basic Black en komt uit de More Merry Messages.
..
Ik wens jullie een hele leuke dag ;) Bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes over mijn Happy Card Club, je kan je nog steeds opgeven als je wilt. Je kan hier alle informatie vinden, heb je nog vragen dan hoor ik het graag van jou. En vergeet je niet de Weekly Deals, deze vind je onder dit berichtje en in mijn online winkel.
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

5 opmerkingen :

 1. Wat een geweldige kerstkaart Janneke! Heel bijzonder met deze kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat is die super mooi Janneke ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gave kleurtjes zo samen!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je een super leuke kleurencombinatie gekozen. Echt een mooi geheel.
  Groetjes, Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleuren combi...prachtige kaart

  BeantwoordenVerwijderen