donderdag 1 mei 2014

Just Because


Goedemorgen, een beetje later als gepland want ik zou gisteren deze kaart plaatsen maar tja life get in the way ;) Maar het was wel leuk en heel gezellig want ik kreeg onverwachts visitie ... zo leuk! 


Deze kaart heb ik gemaakt met de Pop 'n Cuts Bigz Die en ik heb hem zo gevouwen dat er een cadeau kaart in kan. De basis is gemaakt van Crumb Cake en ik heb design papier uit de Fresh Prints paper stack gebruikt. ik hou van deze vrolijke kleurtjes. Op de voorkant heb ik een tekst uit de Dozen Thoughts set gebruikt en gestempeld met Real Red. Daaronder een randje in Coastal Cabana gemaakt met de Finishing Touches Edgelits. Op het flapje heb ik Deco labels gebruikt en uitgestanst in Coastal Cabana en Whisper White. daartussen zit een Real Red rondje die ik heb uitgesneden met de cirkel snijder. De stempel komt uit de Summer Silhouettes set en heb ik gestempeld met Crumb Cake, Real Red en Coastal Cabana. 


Om plaats te maken voor een cadeau kaart of geld ril je hem op 1 1/4 inch, 4 inch en 81/4 inch ;) Ik heb aan de kanten Sticky tape gebruikt en in het midden van het voorste flapje ook, niet helemaal plakken want dan kan je hem niet meer dicht maken ...

En hebben jullie het gezien? Bij een bestelling van €75 mag je gratis een photopolymer stempelset uitzoeken (zolang de voorraad strekt) Je kan kiezen uit vier verschillende sets:

Show & Tell 1 Photopolymer Stamp Set 

Show & Tell 2 Photopolymer Stamp Set
Eye-catching Ikat Photopolymer Stamp Set
Sans & Stripes Photopolymer Stamp SetAanstaande zondag doe ik weer een bestelling, je kan je bestelling doorgeven tot en met vrijdag 6 uur.Dan mail ik je zo snel mogelijk terug. Ik wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoekje ...

 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

2 opmerkingen :

  1. Echt een erg leuk idee zo Janneke, het ziet er tof uit! Nog bedankt voor hetbplaatsen van het CAS bericht...
    Groetjes vanuit Zuid-Limburg, Mariken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke cadeaukaart houder :-)

    BeantwoordenVerwijderen