zondag 17 augustus 2014

Stampin' Up! - It's a Girl

 ..
Goedemorgen, vandaag mijn laatste vakantie dag dus maar even genieten nog ;) Het was echt zo lekker! Morgen weer werken en dan alweer twee dagen vrij :p dus een makkie heb ik toch lol. Vandaag heb ik een baby kaartje voor jullie want dat is het nieuwe thema voor de CAS on Sunday Blog. Er zijn weer heel veel verschillende kaartjes gemaakt door de andere meiden en ze zijn weer prachtig. 
... 
..
De basis kaart is gemaakt in de kleur Crumb Cake met daarop een stuk Whipser White. Het Baker's Twine is in de kleur Early Espresso. Ik heb de leuke stempel uit de Baby, We’ve Grown set gebruikt (Dank je wel Xandra ;o)) en die is afgedrukt op Water Color paper met Stazon inkt. Ik heb hem ingekleurd met de Stampin' Write Markers en de Aqua Painters en wat was dat leuk om weer eens te doen, ik moet het zeker vaker doen! Ik heb Early Espresso, Crumb Cake, Smoky Slate en Strawberry Slush gebruikt. Ik heb het uitgeponst met de 2" Circle Pons en daaronder een Strawberry Slush rondje die ik heb gemaakt met de 2 3/8" Scallop Circle Pons. Het tekstje is gestempeld met Strawberry Slush en komt uit de A Dozen Thoughts set. Het bloementje heb ik geponst uit Crumb Cake met de pons uit de Itty Bitty Accents Punch Pack en in het midden een Candy Dots geplakt. 
...
Aanstaande zaterdag doe ik weer een bestelling, wil je iets mee bestellen dan hoor ik het graag van je ;) Ik wens je een hele leuke zondag ;) 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 

 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

10 opmerkingen :