woensdag 20 augustus 2014

Stampin' Up! - Thank You


Hallo, wat een weer zeg, het lijkt wel herfst zeg! Brrrr, maar het is wel heerlijk freubel weer, en ik ben al heerlijk bezig met de swap kaartjes voor de Convention in Brussel ;o) De kaart die ik vandaag show heb ik gemaakt als dank je wel voor de bestellingen eerder deze maand, ik had een stapel gemaakt en ze waren zo maar weer op. Wat een zaligheid, ik ben alweer bezig met de volgende bedankjes ... dank jullie wel allemaal ;o) 

..
De basis is gemaakt in de kleur Whisper White en daarop heb ik stuk Melon Mambo geplakt met Dimensionals. Ik heb een strook dsp uit de Sweet Taffy collectie gebruikt en daarop een stuk vellum. Aan de onderkant heb ik de small scallop rotery cutting blade gebruikt om het leuke randje te maken. Daarvoor heb je de Stampin’ Trimmer Rotary Addition nodig, deze plaats je op de trimmer en dan kan je de verschillende blades gebruiken om leuke randjes te maken. ik heb uit Tempting Turquoise een strook gesneden en de Chevron Punch gebruikt. Ik heb met Old Olive inkt een stempel uit de Tag Talk set gebruikt en uitgeponst met de Artisan pons. Daarop een rondje Melon Mambo en daarop een stempel uit de A Round Array gegebruikt en daarvoor heb ik Tempting Turquoise inkt gebruikt. 
...
Aanstaande zaterdag ga ik weer een bestelling doen en wil jij ook iets bestellen dan hoor ik het graag van jou. Je krijgt van mij de Autumn / Winter catalogus erbij als je hem nog niet hebt ontvangen en een kaartje of label als dank je wel ;o) Je kan je bestelling doorgeven tot en met donderdag en de betaling moet vrijdag binnen zijn ... Vergeet je niet de leuke bigshot aanbieding en de leuke weekly deals ;o) 
...
Ik wens jullie een hele leuke dag verder. Dank jullie wel voor je bezoek en leuke berichtjes. het blijft een feest om ze te lezen! 
...
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

1 opmerking :