woensdag 17 september 2014

Stampin' Up! - Happy Birthday

 .
Goedemorgen, vanmorgen heb ik een hele leuke in de hoofdrol workshop en de dames gaan naast deze kaart, ook deze kaart en bag maken ;) Het is gezellig vol vandaag, en ik heb er zin aan ... 
...
De bovenste kaart is gemaakt van een notecard in de kleur Crumb Cake en daarop een stuk Whisper White geplakt. Met Espresso Stampin' marker heb ik de Honeycomb Embossing folder een beetje gekleurd en op mijn cardstock gedrukt. Ik heb met Crumb Cake inkt de spetters uit de Gorgeous Grunge set gestempeld. De Honeycomb heb ik uit de Hexagon Hive Thinlits gestanst en daarop stempels gebruikt uit de leuke Honeycomb hello set. Ik heb Espresso inkt gebruikt. Ik heb ook de Typeset dsp gebruikt om een Honeycomb uit te stansen, De tekst komt uit de And Many More set en heb ik gestempeld met Espresso inkt. Wat Rhinestones hier en daar voor de finisching touch.
..
..
Stampin' Up! heeft verschillende leuke verpakkingen te koop waaronder deze leuke Petite Café Gift Bags en die je kan vinden in de Autumn Winter catalogus. Deze Gift Bags zijn food proof, dus je kan er van alles indoen en je krijgt aan de buiten kant geen vette vlekken. Ik heb met de Heart Decoratieve Mask en Crumb Cake inkt de hartjes gesponst en daarvoor heb ik een dauber gebruikt. Ik heb het vellum uitgestanst met de Banner Framelits stans. Ik heb met de Hexagon Hive Thinlits de hexagons uitgestanst uit Crumb Cake cardstock. Daarop weer stempels ut de Honeycomb Hello gestempeld. de bloem is gemaakt met de Pansy Pons en Typepad design papier. Ik heb de Candy Dots Bases gebruikt en er een Rhinestone opgeplakt. De knijper is ook van Stampin' Up! en kan je vinden in de dikke catalogus. 
..
Aanstaande zaterdag ga ik weer een bestelling doen, en wil jij ook iets mee bestellen dan hoor ik het graag van je. Je kan je bestelling doorgeven tot en met donderdag. En iedereen die in september een bestelling bij mij plaatst wordt op een briefje genoteerd, jouw naam komt dan in de hoge hoed en op 1 oktober maak ik een naam bekend en die krijgt dan een leuke verrassing ... Heb je andere vragen dan hoor ik dat ook graag van je. 
..
..
En dit zijn de nieuwe weekly deals, zijn ze niet gaaf deze week? Je kan ze nu via mij bestellen en ik zal ze zaterdag voor je meebestellen, of ik stuur het rechtstreeks naar jouw huis toe. Een hele leuke woensdag verder en bedankt voor je leuke berichtje en bezoek aan mijn blog. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart en gift bag

 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

1 opmerking :