zaterdag 13 september 2014

World Card Making Day Event 4 Oktober!

Op 4 Oktober is het World Cardmaking Day! En om deze dag feestelijk en in stijl te vieren verzorg ik samen met Inge, Carmen en Diana een evenement welke helemaal in het teken staat van het kaarten maken! 
.
Hieronder vast een kleine glimp van de workshop die ik ga geven op deze dag ;) De komende weken zal ieder van ons een klein tipje van de sluier oplichten van wat er gemaakt gaat worden. Vorige week heeft Inge laten zien wat jullie gaan maken, en je kan die sneek hier vinden ... 
..
..
4 Oktober wordt een hele dag gevuld met verschillende complete workshop gegeven door ons allemaal. Je kunt trips en trucjes opdoen, er is een loterij en er zijn diverse leuke verrassingen. Kortom een gezellig en creatief dagje uit! Het enige wat je zelf meeneemt zin de basis materialen zoals een mat, snijapperaat, lijm ed. Aanvullende materialen zoals een pons of snijmachine staan in het lokaal klaar zodat je die kunt gebruiken. Je krijgt ook een werkbeschrijving van de kaart(en) zodat je thuis het project eventueel nog een keer kunt maken.
... 
..
Lijkt dit je wat, geeft je dan nu op bij wcmddelft@gmail.com zien we je dan? Het lijkt ons geweldig om met jou deze dag te vieren! 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

Geen opmerkingen :

Een reactie posten