maandag 1 december 2014

Stampin' Up! - For lots of Joy at Christmas

..
Goedemorgen, jeetje het is al december, time flies ... echt niet te geloven zo snel dat het gaat dit jaar ;) Ik moet echt eens de kerst kaarten gaan schrijven, maar maken moet ik ze ook nog :p maar het komt goed, ik zal de hulp troepen inschakelen :p
...
..
Vandaag heb ik een knijper voor jullie, echt zo leuk om te maken en nog leuker om het weg te geven ;) De knijper heb ik gekocht bij de big bazaar en ze waren er in wit en in het bruin. Ik heb de stroken design papier, die uit de All is Calm collectie komt geknipt als fishtail en op het hout geplakt met sticky strip. Ik heb de tekst gestempeld met Lost Lagoon op Soft Sky cardstock en de tekst komt uit de Festival of Trees set. Deze strook is anderhalve centimeter breed en ik heb de banner pons gebruikt om de fishtail te ponsen. De sterren heb ik uitgestanst met de Star Framelits en een uit Smoky Slate kleur en een uit design papier. Daarop een cirkel in Lost Lagoon die ik heb geembosd met de Decoratieve Dots Embossing folder. Daarop een ster uit de Many Merry Stars set, die ik eerst heb gestempeld met Pear Pizzazz op Whisper White en daarna uitgestanst met de Star Framelits. Het zilverkleurige sterretje heb ik ook gestanst en ik heb daarvoor Glimmer paper in zilver gebruikt. Natuurlijk mocht het draadje niet ontbreken, en ik heb deze keer borduurgaren gebruikt van Guttermann. 
..
Ik wens jullie allemaal een leuke dag, enjoy en bedankt voor je bezoek. 
..
Vandaag en morgen is het nog jouw kans om in te stappen als demostratrice bij Stampin' Up! Je hoeft géén party's of workshops te geven als je dat niet wilt, je kunt ook alleen voor jezelf of met een groepje knutselvriendinnen demonstratrice worden. Meer informatie kan je hier lezen, en je mag natuurlijk altijd mailen of bellen als je nog vragen hebt. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn knijper 
Built for Free Using: My Stampin Blog

 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

4 opmerkingen :

 1. Erg leuk, heb ik laatst ook gemaakt, tijdens de workshop kregen mijn deelnemers een pakketje en ik had er met het gepimpte knijpertje de catalogus aan vast gemaakt, werd er gewaardeerd.
  Wat een leuke uitvoering, en die kleuren zijn echt prachtig, die staan hoog op mijn lijstje.

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leukerd Janneke, dit papier blijft toch wel mijn favoriet!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen