zondag 24 februari 2013

Ink Pad Club


Stampin 'Up! ink pads zijn voorzien van een gepatenteerde flip-top design zodat de inkt op zijn kop bewaard wordt zodat het pad oppervlak vochtig blijft. De inkten zijn voorzien van sneldrogend op kleurstoffen gebaseerde inkten en bevatten rijke pigment die ideaal is voor kaartjes, scrapbooking, reliëf en andere ambachtelijke projecten en zijn de beste keus voor een langdurige kleur. 

De inkt soorten zijn zuurvrij en zijn verkrijgbaar in pads en inkt vullingen. Deze inkt is verkrijgbaar in Coordinating Colors family's. De inkt pad heeft een geen gebruikelijk linnen bovenkant maar van foam. Hierdoor be ink je je stempel heel gelijkmatig. Je kan ze ook gebruiken om je stempel afdrukjes mee in te kleuren icm de Auqua Brush of de speciale blender pen. 

Totaal zijn er 50 verschillende kleuren ondergebracht in 4 kleuren families. De Bright-, de Subtles-, de Regals- en de Neutrals collectie. Er zijn ook nog 10 In Color kleuren (2011 - 2013 & 2012 - 2014) deze kleuren zijn tijdelijk verkrijgbaar. 

Vanaf nu kan je lid worden van de ink pad club. Deze heeft een looptijd van 4 maanden en gaat van start als er 8 personen zijn. In deze 4 maanden krijg je 4 ink pads per maand naar eigen keuze. Gedurende deze vier maanden ontvang je eenmalig € 15 die je mag besteden aan Stampin' Up! producten. 

Deze inkpad club kost € 30,95 per persoon per maand. Na deze 4 maanden kan je nog 4 maanden deelnemen aan de club net zolang dat je de kleuren collectie van jou keuze hebt.

Ik zal je een email sturen op de eerste dag van de maand om je te herinneren jouw keuze aan mij door te geven. Je mag natuurlijk ook zelf je keuze aan mij doorgeven voor de eerste van de maand. Zet dan als onderwerp Ink Pad Club en de maand in je email.

Als je mee wilt doen met de ink pad club mail me dan (je kan de email button vinden aan de linkerkant in de blogroll) en zet in je onderwerp Ink Pad Club.

 photo seperator.jpg

Geen opmerkingen :

Een reactie posten