zaterdag 29 juni 2013

One Sheet Box Swap ...


Goedemorgen, als jullie dit lezen zit ik lekker te genieten van mijn bakje koffie samen met de meiden Carmen, Lida, Mieke, Anca, Xandra, Debbi en Christine in Den Haag ;) Vandaag hebben we een team meeting! Wat heb ik er ontzettend veel zin in ;) En ik mag ook een workshop geven, zo leuk! Ik voel me zeer vereerd moet ik zeggen toen Carmen vroeg of ik ook een workshop wilde geven. Wat we gaan maken is nog een verrassing voor het team dus ik zal het nog niet verklappen ;)

..................
Anyway, we gaan natuurlijk ook even swappen en ik heb de One Sheet box gemaakt met wat lekker chocolade erin. Ik moet zeggen dat ik weer enorm heb lopen snoepen, misschien niet zo handig om swaps te maken met chocolade erin. Ik moet dat altijd even proeven lol. Ik zal jullie zeker even laten weten hoe het was en wat de dames van mijn workshop vonden ... 
............................
Ik wens jullie een hele leuke dag ;o)


 photo seperator.jpg

5 opmerkingen :

 1. Ik vind 'm zoooo gaaf Janneke! Veel plezier vandaag.
  groetjes van Caro

  BeantwoordenVerwijderen
 2. have fun maar dat zal vast en zeker goed komen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je swap was zo leuk, dat er meerdere demonstratrices waren die naar het model vragen. In het echt nog leuker. Nou dat kan bijna niet zou je zeggen. De voorbeeld kaart ( workshop ) van Janneke was ook leuk en staat al op haar blog.
  Gezellige groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen