woensdag 26 juni 2013

Thanks so Much


Goedemorgen, vandaag een kaart die ik een poosje geleden heb gemaakt voor een blinde scrap kaart op het Scrap Angels forum. Je geeft dan een beschrijving van de kaart aan de dames en ze hebben dan veertien dagen de tijd om een kaart te maken. Er waren heel veel verschillende kaarten gemaakt en ik vond het zeer leuk om te doen.

...................
De basis kaart is 21 cm breed en dubbel gevouwen 10 cm in de kleur Sahara Sand en daarop heb ik een enkele kaart van 20 x 9 cm geplakt in de kleur Soft Suede ;) De tekst is gestempeld met Whisperer White en komt uit de Oh, Hello stempelset. De Paper Lace Doily heb ik om de enkele kaart gevouwen en met een klein stukje sticky strip vast geplakt. Twee fishtails gestempeld met Early Espresso en Crumb cake en uit gestanst met de Heart a Flutter Framelits. Erop een label uit de Label collectie en daarop een circle die ik heb uitgeponst met de 4.4 cm circle punch. Daar tussen een stuk Linnen Thread. De vlinder heb ik geembosd uit vellum met behulp van de Beautiful Wings Embosslits. Wat pareltjes erop geplakt en klaar is mijn kaart. Deze kaart gaan we vandaag ook maken bij de Make & Take bij mij thuis. Ik heb er zin in ☺

Wil je ook een Make & Take volgen bij mij thuis maar komt de dag of datum niet zo goed uit dan kan je altijd mailen voor een andere datum of dagdeel ;) Ook kom ik bij jou thuis om een Make & Take te geven. meer informatie kan je hier vinden. Ook geef ik dag workshops bij jou thuis of bij mij thuis, informatie daarover kan je hier lezen. 
..................
Ik wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes ♥ 
.................
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 

 photo seperator.jpg

7 opmerkingen :

 1. Wat is dat een prachtige kaart zeg! Ik vind de kleurencombinatie meer dan geslaagd!
  Liefs, Deborah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi kaartje Janneke!! die wil ik wel een keertje liften :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook een geweldig kaartje weer Janneke!!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo eenvoudig en zo leuk. Voor mij is het moeilijk om eenvoudig kaartje te maken.
  Dus ik ga hem ook eens liften! :-)
  Maar dan natuurlijk een beetje anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk idee zeg een 'blind scrap kaart' maken.
  Hij is errug leuk geworden Janneke.

  BeantwoordenVerwijderen