zondag 28 juli 2013

For You

....
Goedemiddag, vandaag een doosje die ik laatst heb gemaakt voor de dames die de workshop bij Jolanda hebben gevolgd. Natuurlijk met iets lekkers erin ... mmm 
....
Het is een triangel doosje en heel gemakkelijk te maken. Binnenkort zal ik eens een kleine werkbeschrijving plaatsen hoe je hem kan maken ;) De basis van het doosje is gemaakt in de kleur Soft Suede. Op de voorkant van het doosje heb ik de stempels uit de Chalk Talk gestempeld, ook in de kleuren Pool Party en Island Indigo. Ik heb de framelits gebruikt om ze uit te stansen. Op het label heb ik de stempel For You gebruikt en die heb ik gestempeld in de kleur Baked Brown Sugar en is uitgeponst met een van circle punhes. Ik heb de labels met de dimensionals op het doosje geplakt. Er een lekker choclaatje in gedaan en het doosje is dicht gemaakt met een stukje lint in de kleur Pool Party of Island Indigo.  
...
Zondag 4 augustus doe ik een verzamelbestelling, wil je ook wat mee bestellen dan graag voor 1 augustus je bestelling doorgeven en de betaling moet binnen zijn op 2 augustus ;) Meer info over het bestellen van Stampin' Up! producten kan je hier vinden. 
........
Ik wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoek. 
....
Dit heb ik gebruikt voor mijn doosje: 
....

 photo seperator.jpg

3 opmerkingen :

 1. Oh, wat zijn ze leuk!
  Mooi gemaakt, grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Janneke,

  Heel mooi en simpele doosjes,kleurt prachtig bij elkaar.
  Dit doosje is al een oudje toch???

  Groetjes Sippie.

  BeantwoordenVerwijderen