donderdag 25 juli 2013

Happy Birthday


Goedemorgen, vandaag een van de kaartjes die ik had gemaakt voor de workshop bij Jolanda. Ik hield alle kaartjes een beetje clean and simple want ik hou der van ;) 

De basis kaart is 21 x 20 cm groot en in de kleur Baked Brown Sugar. De rose kaart is 20 x 19 cm in de kleur Blushing Bride en de witte een halve cm kleiner als de roze. Ik heb met Blushing Bride gestempeld het Whipser White cardstock en de stempel komt uit Gorgeous Grunge set. Ik heb van vellum en een stukje lint twee fishtails geknipt en met een stukje sticky stripe vast gezet. Het label heb ik gemaakt in Blushing Bride met de Label collection Framelits en met Dimensionals vast geplakt op de fishtails. Een rondje uit geponst en de andere met de circle snijder ietsje groter gesneden op elkaar geplakt. Toen met Baked Brown Sugar de voelsprietjes van de vlinder gestempeld op het Whisper White cardstock en de vlinder is gestempeld met Blushing Bride en uitgeponst met de Elegant Butterfly Punch. Een stukje Linnen Thread onder de rondjes geplakt en daarna op de kaart geplakt. Wat Pearls erbij en klaar is je kaart. De tekst komt uit de Create a Cupcake set en is ook in Blushing Bride gestempeld. 

............
Ik wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoekje. 
............
Gisteren heb ik mijn tweede teamlid mogen verwelkomen. Sandra welkom en heel veel succes en vooral heel veel plezier bij Stampin' Up! Lijkt het je ook leuk om in mijn team te komen dan kan je hier alle informatie vinden. Je mag me altijd mailen met vragen ;) 
.................
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 

 photo seperator.jpg

9 opmerkingen :

 1. Geweldig kaartje Janneke!
  Leu k dat je team aan het groeien is! Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kaartje, Janneke !

  Groetjes Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga snel die spettertjes bestellen. Staan bij jou zo leuk. Als ik zoiets maakt denk ik ....is het niet te kaal? Maar gaat het wel proberen.
  Geniet van het warme weer. Jij hebt toch vakantie??
  Groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaart! Ja, die stempelset is echt SUper... Ik wacht nog even met aanschaffen, we krijgen hem ook in Manchester. Kijken of ik zo lang kan wachten.... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze is echt prachtig! Dank je wel voor het delen en de inspiratie. grtz, Jorca

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi janneke,

  Ook dit is weer een heel mooi kaartje.
  Maar dat kan ook bijna niet anders met zulk mooi materiaal.
  Nog bedankt voor het leuke kaartje bij mijn bestelling, zie je de kleurtjes
  in het echt, prachtig.

  Groetjes Sippie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooi kaartje Janneke!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen