zondag 21 juli 2013

I can't thank you enough ♥


Goedemorgen, zo wat een heerlijk weer hebben we hé, zo lekker. Ik kan er wel aan wennen hoor en nu we vakantie hebben is het helemaal top. Jammer dat we wat verf klusjes in huis hebben maar we gaan zeker genieten deze drie weken ;) lekker geen wekker en niks moet, heerlijk!

Deze kaart heb ik gemaakt voor de nieuwe challenge van CAS on Sunday en deze keer is het thema 'Kraft & Twine' Een hele leuke uitdaging vind ik en de kaartjes van de dames zijn heel verschillend en allemaal zo gaaf. Je kan ze allemaal zien op de CAS on Sunday blog.

..................
De basis van deze kaart is 14,5 cm x 10,5 cm in de kleur Baked Brown Sugar en met de VersaMark pad heb ik gestempeld met een van de mooie stempels uit de Gorgeous Grunge stempel set. De Tea Lace Paper Doilies heb ik aan de zijkant geplakt en om gevouwen aan de achterkant. Daarop heb ik een ovaal geplakt die ik met een stempel uit de Oh Hello set in de kleur Costal Cabana heb gestempeld en het uit gestanst met de Ovals Collection Framelits. Daarop heb ik een tag geplakt die ik heb gemaakt met de Chalk Talk Framelits en ik heb de stempel uit de Chalk Talk stempel set gebruikt en gestempeld met Strawberry Slush. Het lint is Whisper White Organza Ribbon en heb ik vast gemaakt met Baker's Twine. Om de kaart heen heb ik ook Baker's Twine gebonden en de bloementjes heb ik gemaakt met de Floral Fusion Sizzlits en ik heb de kleur Strawberry Slush cardstock gebruikt om ze te maken. Daarop een pareltje en klaar is je kaart.
......
Wist je dat ik al gestart ben met de Stamp Club ;) Het is heel leuk om elke maand de bestellingen binnen te krijgen, doosjes klaar te maken voor de dames die meedoen en daarbij een kaartje of iets anders leuks te doen en dan op te sturen. En de leuke mailtjes die ik krijg van de dames, helemaal leuk daar wordt ik helemaal blij van! Natuurlijk kan jij ook nog meedoen mocht je het leuk vinden. Je besteld dan elke maand voor tenminste € 35 aan Stampin' Up! producten en je mag in de zes maanden dat je lid bent een keer voor € 30 aan gratis producten uitzoeken ;) Wat je elke maand krijgt mag je zelf uitzoeken, het is jouw feestje zeg maar. Mail me als je zin hebt om mee te doen. 
..............
Ik wens jullie een hele leuke zonnige dag toe en bedankt voor jullie bezoek en berichtjes ;)
................
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 

 photo seperator.jpg

14 opmerkingen :

 1. Mooi strak en vrolijk kaartje, kan iedereen hier aan mee doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi strak en vrolijk kaartje, kan iedereen hier aan mee doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Janneke,

  Prachtig mooi simpel en leuk kaartje.
  Wat heb je veel spullen nodig hé,als je het rijtje met benodigdheden ziet.
  Ik denk nog even na over zo'n Stamp club.

  Groetjes Sippie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook weer zo'n mooie kaart Janneke.
  Geniet van je vakantie en het lekkere niksen ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. You did a remarkable job on this challenge Janneke....but you always do! Have a great day! I may have to CAS this soon! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Janneke, wat een superkaart, echt schitterend. Groetjes Yolanda B)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zoals je weet vind ik het een pracht kaart, ik heb m dan ook met veel plezier gelift! Liefs, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super kaartje! Ik vind het zo mooi dat je direct hebt gewerkt op de basiskaart.

  Groetjes, Carmen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super kaartje! Ik vind het zo mooi dat je direct hebt gewerkt op de basiskaart.

  Groetjes, Carmen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. SUPER leuk kaartje weer Janneke! Zo leuk hoe je die grunge stempel hebt gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen