vrijdag 5 juli 2013

Happy Birthday Wishes


Goedemorgen, ik kan maar geen genoeg krijgen van deze leuke stempel set. Ik vind het helemaal leuk om twee kleuren inkt te gebruiken om de diepte in de bloemen te krijgen. Zonder de Stamp-a-ma-jig kan ik dit niet hoor dan ga ik helemaal scheef. Zelfs met mijn brilletje op :p

De basis kaart is in de kleur Melon Mambo en is 10,5 x 14,5 cm daarop heb ik een enkele kaart in Whisper White geplakt en die is een cm kleiner dan de basis kaart. Ik heb voor de steel van de bloem de prachige nieuwe kleur Pear Pizzazz gebruikt. de licht roze kleur is gestempeld met Blushing Bride en de donkere kleur inkt is in de kleur Melon Mambo gestempeld. Op de strook vellem heb ik een tekst gestempeld uit de Petite Pairs set (die nu met 25% korting te koop is, zou je hem willen bestellen dan hoor ik het graag van je)

 Om het strookje zo te krijgen heb ik gebruik gemaakt van framelits en de Big shot. Hoe je het zo kan maken vind je in deze post ;) ik heb het strookje vast gezet met 2 nietjes en in alle vier de hoeken heb ik een parel geplakt. In zo'n pakje parels vind je verschillende maten en dat vind ik zo handig ;)

Ik wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes. 

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:


 
 photo seperator.jpg

3 opmerkingen :

  1. heel chique is je kaartje geworden, daar houd ik van

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, ik vind die ook weer zo prachtig! Heel mooie kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Janneke, wat vind ik dit een schitterende kaart, echt subliem die twee kleuren van die bloem.

    BeantwoordenVerwijderen