dinsdag 20 augustus 2013

For You

.
Merci! Hihi dat zit in dit 'doosje' die ik voor de dames heb gemaakt die laatst op mijn make en take kwamen, het is zo leuk om te maken en zeker nog leuker om weg te geven. 
..
Ik heb de een na laatste grote label gepakt van de Labels collection framelits en een stuk cardstock in de kleur Baked Brown Sugar en die door de bigshot gedraaid. Daarna het midden van het label opgezocht en aan beide kanten op 1 cm gerild. Hieronder zie je daarvan een foto zodat het misschien iets duidelijker is ;) Daarne met de Travel Journal Wheel en Early Espresso inkt het randje gestempeld. Zo leuk die stempel wheels, je kan er zoveel kanten mee op. Toen heb ik met Versafine de vlinder uit de Bloomin' Marvelous gestempeld. Ik heb een scallop rondje geponsd, daarna een rondje en de tekst (die ik met Baked Brown Sugar heb gestempeld en uit de mixed Medley set komt) heb ik ook weer geponsd. Dit heb ik met een dimensional erop geplakt. Bovenin een gaatje gemaakt met de Crop a Dile en een lintje erdoor met Baker's Twine erom heen geknoopt. 
..

..
Wil je nog meedoen met de verzamel bestelling aanstaande zondag? Geef dan je bestelling door tot en met woensdagavond twaalf uur en dan kan ik het nog voor je mee bestellen. Als je met deze bestelling meedoet krijg je van mij de nieuwe herfst en kerst catalogus gratis.

En vergeet je je niet op te geven voor de kerst workshop op zondag 22 september aanstaande ;) dit kan nog tot 1 september maar vol is vol! Hohohoho :p 
Dank jullie wel voor je bezoek en leuke berichtjes ;)

Dit heb ik gebruikt voor mijn merci doosje: 
Cardstock: Baked Brown Sugar, Pink Pirouette, Riding Red Hood en Whisper White
Stempels: Travel Journal, Bloomin' Marvelous en Mixed Medley
Stansen: Labels Collection Framelits
Inkt: Early Espresso, Versafine en Baked Brown Sugar
Ponsen: Scallop Circle Punch en Circle Punch
Embellisments: Lint en Baker's Twine 
 photo seperator.jpg

5 opmerkingen :

 1. Ooh wat een schatje!!
  Die ga ik morgen ook maken...eerst maat even bedenken wat ik er in ga doen als lekkers...
  Veel plezier morgenvroeg met de make en take.
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb eentje mogen ontvangen bij de Make en Take van Janneke en in het echt is het nog mooier. Ik vind het gewoon zonde om mijn Merci chocolaatje er uit te halen. Is wel goed voor de lijn hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor, Janneke.
  Ik heb het ook een keer met de Topnote-die gedaan en dan met Hershey kisses erin en ook met merci-tjes.

  BeantwoordenVerwijderen