donderdag 22 augustus 2013

Merry Christmas


Goedemorgen, een mini pizza doosje hebben we vorige week en gisteren gemaakt bij de make & take ;) Het is een heel leuk doosje, simpel om te maken en zo leuk om weg te geven ;) Het is 10 bij 10 cm en je kan er bv chocolaatjes, geld, een cadeaukaart of kleine kaartjes indoen. 

Je begint met een stuk cardstock van 6 x 11 inch en rilt op de korte kant (de kant die 6 inch groot is) op 1 en 5 inch. Dan op de lange kant (die 11 inch groot is) ril je op 1, 5, 6 en 10 inch. Je knipt dan op de lange kant de rillen in en vouwt het doosje in elkaar. Versieren naar eigen inzicht en klaar is je cadeautje ;) 
.
.
Ik heb een stukje Crumb Cake carstock van 9,5 x 9,5 cm op het doosje geplakt met dimensionals en daarna het design papier Season of Style gebruikt op het te versieren. Een stukje Old Olive heb ik geembosd met de nieuwe Pretty Print embossing folder. De leuke doosjes komen uit de Wishing You set en in plaats van inkt heb ik de Stampin' Write markers gebruikt om mee af te drukken, zo kan je verschillende kleuren gebruiken als je (net als deze) verschillende doosjes hebt in een stempel. Ook de tekst heb ik zo gekleurd ;) Ik heb de Chalk Talk framelits gebruikt om het plaatje mee uit te stansen en voor de tekst heb ik de Bitty Banners gebruikt. De spullen waarmee dit doosje is gemaakt komen bijna allemaal uit de herfst / kerst catalogus en kan je vanaf 29 augusus bestellen ... nog even en dan is het zover.
.
Ik wens jullie een leuke dag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes ;)
Dit heb ik gebruikt voor mijn merci doosje: 
Cardstock: crumb Cake, Textured Cherry Cobbler en Whisper White
Stempels: Wishing You en Petite Pairs
Stansen: Chalk Talk en Bitty Banners Framelits
Inkt: Crumb Cake
Stampin' Write Markers: Crumb Cake, Cherry Cobbler en Old Olive
Embellisments: Lint, Baker's Twine en Rhinestone Basic Jewels
 photo seperator.jpg

2 opmerkingen :