dinsdag 27 augustus 2013

Just for You

..
Op Facebook hebben we een swap gedaan met de verschillende demonstratrices uit Nederland en deze keer moesten we een kaart maken in de nieuwe In Color kleuren. Ik heb zulke prachtige kaarten gekregen (je kan ze vinden onderin dit bericht) en deze kaart had ik gemaakt. En omdat ik zo lekker bezig was heb ik ze ook gemaakt voor de dames die een bestelling bij mij geplaatst hadden ;)
..
Het zijn 10 x 10 cm kaartjes in de kleur Crisp Cantaloupe en daarop 9 x 9 cm in de kleur Baked Brown Sugar en Whisper White die dan weer een have centimeter kleiner is. Ik heb de gave stempel set Gorgeous Grunge gebruikt en de kleuren Baked Brown Sugar, Crisp Cantloupe en Coastal Cabana. De label met Just for You komt uit de leuke label Love stempelset en die heb ik gestempeld in de kleur Crisp Cantaloupe. Daarna het label uit geponst met de Label Love pons (ook verkrijgbaar als bundel, je kan hem vinden op blz 32) Daarachter heb ik ook de Artisan Label pons gebruikt en doormidden geknipt en aan de achterkant geplakt zodat het Coastal Cabana cardstock er net boven uit komt. Witte Baker's Twine er achter geplakt en uit vellum heb ik een vlinder van de Bitty Butterfly pons geponst. Ik heb er drie pareltjes opgeplakt zodat je het lijm randje niet ziet ;) 
..
Vergeet je je niet op te geven voor de Kerst workshop op 22 september as. Je kan je nog opgeven tot 1 september via de mail en dan krijg je van mij alle informatie die je nodig bent ;) Meer info over deze dag kan je hier vinden. 
Deze kaartjes heb ik gekregen ;) 
..

..
Ik wens jullie een leuke dag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaartje:

 photo seperator.jpg

3 opmerkingen :

 1. Hoi Janneke,

  Ik zie een bekend kaartje, ik was één van de gelukkigen die zo'n mooi kaartje kreeg.
  In het echt is ie nog leuker, prachtige mooie kleurtjes.

  Groetjes Sippie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kaartje Janneke.
  Maar ik zie je ontvangen kaartjes niet in dit bericht......ben wel nieuwsgierig hoor.

  BeantwoordenVerwijderen