vrijdag 6 september 2013

Everything will be OK,

..
Hallo allemaal, vandaag een kaart die ik een tijdje geleden heb gemaakt op de make en take bij mij thuis. Deze techniek had ik geleerd van mijn lieve teamie Carmen en ik vind deze techniek helemaal leuk! Deze techniek noemen ze de Chalk Board Techniek en dat maak je met zwarte cardstock, je embossing buddy, VersaMark inkt en witte embossing poeder. 
..
Ik zal het proberen uit te leggen en misschien ga ik nog wel een tutorial schrijven ;) Je snijd een stuk zwart cardstock in de maat die je wilt gebruiken, gaat met je embossing buddy over het cardstock heen (gewoon heen en weer wrijven, daar waar je je stempel wilt, de embossing buddy zorgt ervoor dat je poeder alleen daar plakt waar jij hebt gestempeld) en daarna stempel je met VersaMark inkt je stempel op het cardstock en dan strooi je er witte embossing poeder op, even verhitten met de heattool. Daarna ga je met de embossing buddy 'slaan' op de zwarte cardstock zodat je vlekken krijgt. 
..
Ik heb cardstock in Strawberry Slush en Coastal Cabana gebruikt en ook het design papier is in die kleuren, deze komt uit de paper stacks (die je in verschillende kleuren kan krijgen) en ik heb de Heart a Flutter framelits gebruikt om deze te stansen. De tekst is van de Really Good Greetings set en wel een beetje toepasselijk voor mij op dit moment ;)
..
Ik wens jullie een heel fijn weekend ... 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
..
  photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

2 opmerkingen :

  1. Haha ik begrijp dat ik ook nog een embossingbuddy aan mijn hebben lijst toe moet voegen ;-) Geweldige kaart Janneke!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kaartje is echt schitterend!!
    Wat leuk zo met dat embossingbuddy.
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen