maandag 7 oktober 2013

Join Stampin' Up! voor maar ....Alleen geldig van maandag 7 oktober tot en met maandag 21 oktober! 

Kan jij je aanmelden als demonstratrice voor slechts €25 ter gelegenheid van de vijfentwintigste verjaardag van Stampin' Up! Dit is een geweldige kans voor jou en je hoeft maar weinig te investeren. Ben je al een tijdje aan het twijfelen of weet je het al zeker dan kan je nu demonstratrice worden voor maar €25. Wil je meer weten dan mag je me altijd mailen of bellen en ik ga al je antwoorden beantwoorden ;o) Meer informatie over demonstratrice zijn kan je ook --> hier <-- vinden. 

Als je je nu aanmeld dan krijg je in je pakket: 
* Je mag zelf uitzoeken wat je in je pakket wilt ontvangen met een waarde tussen de €25 en €26,95 
* Je krijgt ook het complete business pakket met daarin een set jaar catalogussen, een set Autumn / Winter catalogussen, een DVD, order formulieren en gast uitnodigingen.
*Dit alles wordt gratis verzonden vanaf Stampin' Up! naar jou

Op je eerste bestelling van meer dan €200 krijg je 30% korting, deze eerste bestelling telt ook mee voor je kwartaal omzet ;o)  Deze bestelling moet wel binnen 45 dagen na instappen geplaatst worden. En je mag een gratis stempel set uitzoeken als je binnen 30 dagen een workshop hebt met een omzet van €200 of meer. Je eerst kwartaal telt niet mee bij je omzet, dus je hebt tot 1 april om de kwartaal omzet van €300 (ex btw) te gaan halen! Mocht het toch niet gaan lukken, dan krijg je nog een maand extra om het als nog te halen en mocht het dan nog niet lukken dan ben je geen demonstratrice meer. Geen kleine lettertjes!

Wil je meer weten dan hoor ik het graag van jou. Als je er al uit bent dan kan je je online  aanmelden. Ik zou het helemaal leuk vinden om je te begeleiden en samen met mijn team heten wij je van harte welkom bij het Happy Stampin' team. Klik op het logo en je kan je gelijk aanmelden ;)
......


Een hele leuke dag en bedankt voor alle leuke reacties op mijn interview op Frouonline.nl
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

Geen opmerkingen :

Een reactie posten