donderdag 3 oktober 2013

Stampin' Write markers workshop ...


Goedemorgen, vandaag een kaart die ik heb gemaakt met de mooie set Everything Eleanor. De basis is in Coastal Cabana gemaakt en daarop heb ik een stuk Strawberry Slush geplakt. Op het Wisperer White cardstock heb ik met Baked Brown Sugar de prachtige swirl gestempeld. Het label heb ik gestempeld met Coastal Cabana en daarop heb ik met Baked Brown Sugar de tekst uit de teeny Teeny Tiny Sentiments gestempeld. Ik heb de Stamp-a-ma-jig hiervoor gebruikt anders stempel ik scheef. Dit is echt een must have ;) De bloemen heb ik met zwarte Stazon inkt gestempeld op het watercolor paper van Stampin' Up! en ingekleurd met de Stampin' Write marker in de kleur Strawberry Slush. Wil je ook weten hoe ik deze techniek toepas? 

Op woensdag 23 oktober geef ik een workshop 'Werken met Markers' Op deze workshop kan je naar harte lust oefenen met de verschillende technieken die mogelijk zijn met deze markers. De kosten voor deze workshop zijn €19,95 inclusief  5 Stampin' Write Markers uit de In Color 2013 -2015 collectie, 1 blender pen en materialen voor 3 kaarten. Als je deze serie markers en de blender pen al hebt aangeschaft en je zou wel graag mee willen doen met deze workshop dan kan je ook meedoen. De kosten zijn dan €7,50 en je moet dan wel je markers meenemen om tijdens de workshop mee te werken. 

Er is plaats voor 5 dames per keer, opgeven kan vanaf nu tot en met dinsdag 15 oktober via de mail of telefonisch. De tijden zijn 10.00 - 12:30 en 14.00 - 16.30 Geef in je mail aan wanneer jij wilt komen.

Een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes ;)

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

6 opmerkingen :

 1. Janneke, een prachtige kaart hoor, en ideaal om met de markers te werken en zaken uit te leggen. Ik hoop dat je deelnemers ook met plezier een mooie kaart maken. Ik vind hem te gek.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart, erg mooi!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterende kaart Janneke en die workshop zal vast heel leerzaam zijn...zo jammer dat ik verder weg woon.
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig!!!
  Zo jammer dat we niet bij elkaar in de buurt wonen, dan had ik zeker een plekje gereserveerd ;-)
  Liefs, Wilma (wat een leuke nieuwe profielfoto!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaart! Everything Eleanore was een van mijn eerste stempelsets, maar ik heb 'm nog nauwelijks gebruikt. Bedankt voor je inspiratie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schitterende kaart Janneke! En als ik in het bezit van een teletijdmachine was dan zou ik zeker naar je workshop zijn gekomen. Klinkt namelijk erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen