woensdag 18 december 2013

Do not open ...

,,,
Goedemorgen allemaal, vandaag start de bloghop van de Christmas Challenges {with sketches}. Als je hier bent gekomen via Eemeli haar blog dan ben je op de goede weg, anders kan je beginnen bij de Christmas Challenges {with sketches} zo mis je niks. 
,,,,
De basis van de kaart heb ik gemaakt in Early Espresso en daarop een stuk Crumb Cake. Het design papier komt uit de Seasons of Style designer pack en ik heb de kantjes beinkt met Crumb Cake. De doily is ook van Stampin' Up! en vind je in een pack van 24 stuks ;) Daarop een stuk Cherry Cobbler en Whisper White geplakt met Dimensionals. De kerstballen heb ik gemaakt met de Christmas Collectibles set in de kleur Early Espresso en Crumb Cake. Ik heb ze uitgeponsd met de Christmas Ornament Punch. Het 'touwtje' komt uit de Merry Little Christmas set. De tekst komt uit de More Merry Messages set en heb ik gestempeld in Cherry Cobbler. Ik heb het uitgeponst en op een scallop rondje geplakt. Wil je deze sets nog bestellen? Dan kan je dat doe tot en met 1 Februari 2014.
,,,,
Je kan bij mij een prijs winnen als je een berichtje achterlaat en een kaart maakt met de sketch die je kan vinden op het CCWS blog. Wat je kan winnen weet ik nog niet zeker is een verrassing maar het zal natuurlijk in kerst of winter sfeer zijn en van Stampin' Up! Deze blog hop duurt tot en met woensdag 28 December 8 uur 's avonds en de winnaars worden bekend gemaakt op het CCWS blog op 30 december ;)
,,,,
De volgende stop is het blog van Christina ;) Heel veel plezier met de hop, en vergeet niet overal een berichtje achter te laten en een kaart te maken .... 
,,,,
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
,,,
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png