dinsdag 3 december 2013

Rittersport doosje

...
Goedemiddag, time flies when your having fun :p Ik ben bezig met de laatste kerstkaartjes te maken en dan kan ik beginnen met het schrijven van de enveloppen. Ik dacht dat ik nog wel even tijd had maar nee ... daarom time flies ;) Dit is het doosje wat ik heb gemaakt voor de meiden van mijn team toen we een team meeting hadden. Wat een gezellige dag hebben we gehad, en zo leuk om eens te horen hoe andere dames het allemaal doen. Tips en tricks zijn uit gewisseld en wat hebben we veel gekletst. Lortom zeker voor herhaling vatbaar ;) 
....
De basis van dit doosje is gemaakt in Sahara Sand en het patroont vond ik bij Justine op haar blog in ze heeft een tutorial geschreven.. Het is heel leuk te maken en er past een klein Rittesport chocolaatje in, vandaar de naam :p Ik heb Whisper White Organza lint om het doosje gewikkeld en vast gebonden met Baker's Twine in de kleur early Espresso. Ik heb van glimmer paper een rondje geponsd van 1 3/8 inch en toen in Sahara Sand een Scallop Circle in 1 1/4 inch, daarop een rondje van 1 inch in Early Espresso en toen een rondje van 1 inch in whiper white waar ik een hartje heb uitgeponsd met de Small Heart Punch. Ik heb het op het lint geplakt met Sticky Tape en de rondjes heb ik met Dimensionals op elkaar geplakt. 
....
Ik doe aanstaande zaterdag een verzamel bestelling, wil je ook iets mee bestellen dan hoor ik het graag van jou. Je kan je bestelling tot en met woensdag avond 12 uur doorgeven en dan mail ik je zo snel mogelijk terug. Een hele leuke avond en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes ;)

Dit heb ik gebruikt voor mijn doosje:
.....


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

4 opmerkingen :

 1. Hey wat leuk, deze heb ik ook gemaakt, alleen nog niet geplaatst.
  Vind ze ook zo gaaf!!!
  Die van jou is ook geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er heel gezellig uit ,vraagje hebben ze. bij stampen up ook. een
  pons cirkel doorsnee 2'5cm

  BeantwoordenVerwijderen