dinsdag 11 februari 2014

For you

..
Goedemorgen, afgelopen weekend had ik een workshop en voor de dames die kwamen had ik natuurlijk iets gemaakt. Gewoon zomaar en omdat ik het zo leuk vind om te geven en te maken ;o) Ik heb een strook van ongeveer 16 cm lang en 5,1 cm breed en aan beide kanten heb ik met de Scallop Tag Topper geponst. Ik heb het midden opgezocht en daar heb ik aan beide kanten vanuit het midden op een halve cm gerild. Er ontstaat dan een ruimte en daar heb ik een Afther Eight in gedaan.
..
..
De basis is gemaakt van de Neutral white cardstock en ik heb design papier gebruikt uit de Fresh Prints Designer Series Paper Stack. Dit is een van mijn favoriete papiertjes uit de lente / zomer catalogus, heerlijk vrolijk van kleur. Het tekstje komt uit de A Round Array stempel set gestempeld met Real Red en die heb ik uitgeponst met de scallop circle punch. Ik heb er een rondje onder geplakt in Coastal Cabana. De gouden pailletjes komt van de Gold Sequin Trim lint. Ik heb het bij elkaar gebonden met Baker's Twine in goud. 
..
Ik ben druk bezig geweest met de agenda, er staan nieuwe workshops op, de in de hoofdrol workshops zijn klaar en al mijn andere actieviteiten kan je vinden in mijn agenda. Kan je niet op woensdag maar wil je op een andere dag of dagdeel een workshop doen dan is dat mogelijk. Mail of bel mij voor de mogelijkheden. 
..
Een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoek. Mochten jullie nog iets nodig zijn, morgen doe ik een bestelling! Je kan je bestellling doorgeven tot vanavond 6 uur. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn cadeautje:

 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

3 opmerkingen :