woensdag 12 februari 2014

Prettige Kerstdagen

,,
Goedemorgen, vandaag weer een kerstkaartje voor de Christmas Challenges {with sketches} en deze keer een sketch van Jacqueline. En natuurlijk kan je ook deze keer weer een leuke prijs winnen. Welke dat is kan je lezen op het CCWS blog.
,,
,,
De basis van de kaart is 14,5 cm x 10,5 cm in Whisper White cardstock. Het design papier komt van de Winter Frost collectie. Ik heb de prachtige set Festive Flurry gebruikt voor mijn kaart en deze heb ik gestempelt in Island Indigo en Pool Party. Ik heb ze uitgestanst met de framelits die je bij deze set kan kopen. Wist je dat deze stempel set nog steeds te koop is? Je kan deze set en nog meer leuke kerst sets vinden op mijn SU kerst pagina. Ook heb ik een ijsster uitgestanst uit Silver Glimmer paper. De tekst komt uit de Sentimenten stempel set en die heb ik in Island Indigo gestempeld en de zij kantjes heb ik geponst met de Banner Punch. Hier en daar een Rhinestone en klaar is mijn kaart. 
,,
* Je kan je nog tot en met aanstaande zaterdag opgeven voor mijn eerste 'In de Hoofdrol' workshop op woensdag 26 februari van half 10 tot ongeveer half 1 en deze keer gebruiken we Clock Works ... meer over deze workshops kan je hier lezen.
,,
Een hele leuke dag allemaal en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes. 
,,
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

4 opmerkingen :