vrijdag 21 februari 2014

Me ...


Afgelopen week was een lange week hoor en echt aan de freubel kan ik niet ;( Een straf maar gelukkig heb ik wel iets kunnen maken. Elke dag een stukje en ik heb een lay out gemaakt. Toen ik het Retro Fresh papier zag moest ik gelijk aan mijn school foto denken. En dat die er heel leuk bij zou passen ... ja hihi ik was een hippie :p 


De basis is Whisper White en daarop heb ik met de Spritzer tool en Stampin' Markers spetters gemaakt, ik vind het nog steeds een leuk item om te gebruiken ;) De tekst me heb ik gestempeld met Crushed Curry op So Saffron, en vast gezet met Retro Fresh This & That Washi Tape. De fishtails heb ik uit gestanst met de Banner Framelits Dies. Ik heb verschillende grote circle ponsen gebruikt voor mijn lay out. De gele gestempelde stippen heb ik gestempeld met So Saffron en komt uit de Happy Watercolor set. Wat deco draad vast gezet met Tangerine Tango kleurige Candy Dots en links boven vast gezet met een Hung Up Cute clip. Ik moet zeggen dat ik hem eigenlijk wel leuk vind hihi ;)

Fijne dag allemaal en dit weekend  hebben we een bloghop en er zijn heel veel demo's die meedoen om de nederlandse sentimenten in het zonnetje te zetten ;) Morgen begint de hop bij mij ... ik heb een leuke prijs weg te geven, maar daarover lees je morgen meer ;) Zie ik je dan?

Groetjes, Janneke

Dit heb ik gebruikt voor mijn Lay Out:


4 opmerkingen :

 1. Mooie layout!! Beterschap en een fijn weekend!!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de foto er echt super bij! Erg leuk geworden zo!

  Groetjes
  Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is super geworden Janneke. Wel frusterend dat het stukje bij beetje moest door die rugpijn :-(

  BeantwoordenVerwijderen