zaterdag 22 februari 2014

Sentimenten Blog Hop - Hartelijk dank


Goedemorgen, dit weekend hebben we een bloghop met een deel van de Nederlandse demonstratrices en vandaag en morgen laten we jullie allemaal verschillende kaarten en projecten zien met de Nederlandse sentimenten set. Ik ben de eerste in de bloghop van vandaag en onderin mijn post vind je de hele lijst van vandaag, mocht je ergens niet kunnen komen dan kan je hier vinden wie de volgende is. 


Mijn kaart is 9,5 x 9,5 cm groot en de kleur is crumb cake, ik vind deze kleur helemaal leuk als basis, en er passen zoveel kleuren bij. Daarop heb ik met Crumb Cake ink de spetters gestempeld uit de Gorgeous Grunge set. Met Strawberry Sluxh heb een label gestempeld uit de Label Love set op Whisper White en uitgeponst met de Artisan Label punch. Achter de label heb ik zilver kleurig borduur garen geplakt. Ik heb de nederlandse tekst met Early Espresso op Pink Pirouette gestempelt en uitgestanst met de Bitty Banners. Daarachter heb ik een klein stukje van de Paper Doily geplakt. Ik heb er een klein vlindertje opgeplakt die ik heb geponst met de Bitty Butterfly Punch en uit Designer Series Paper Stacks heb geponst. Wat Rhinestones erbij geplakt, want anders is het zo kaal ;) Enne I love bling :pEn wil je wat leuks winnen!
Deze set kost 35,95 en er zitten 24 verschillende teksten in en dat is maar €1,49 per stempeltje! Iedereen die vanaf nu tot en met eind maart deze set koopt krijgt van mij een lootje. Dit lootje moet je goed bewaren, want als jij de winnaar bent dan mag je iets uitzoeken twv €15 naar eigen keuze. Ik maak de winnaar op 1 april bekend op mijn blog. Je kan deze set via mij kopen en bestellen via de mail of online in mijn webwinkel (je hebt dan wel een credit card nodig) 

Vergeet niet dat het Sale a Brations is en dat je bij elke €60 een gratis product mag uitkiezen uit de sab folder ;o) Je kan samen met deze sentimenten set (134966 €35,95) de Bitty Banners (129267 €16,95) en het leuke Fresh Prints design papier blokje (132996 €8,50) bij mij bestellen en dan zit je op €61,40 dan mag je een gratis item uitzoeken en die kan je uit deze folder uitkiezen, de keuze is aan jou ;) Bestel je deze producten in een keer bij mij dan krijg je twee lootjes en maak je meer kans op de leuke prijs die ik weg ga geven en ik stuur het gratis naar je op met DHL. Dit geld alleen voor deze combinatie en in een keer besteld ;) Je mag tegen een meerprijs van €2,30 ook de word window punch bestellen ipv de bitty banners)De volgende die jullie iets leuks laat zien met deze mooie set is Wilma. Klik op de pijl om haar blog te bezoeken. heel veel plezier met de bloghop en de lijst van iedereen die vandaag meedoet vind je hieronder ;) 
Een heel leuk weekend en enjoy de bloghop. Morgen om 10 uur gaat er nog een van start. Nog meer leuke kaarten en projecten! Ik ga zeker even hoppen als ik mijn zit minuutjes heb.

Liefs, J