woensdag 19 maart 2014

Gefeliciteerd


Goedemorgen, een van mijn favoriete stempelsets uit de lente / zomer catalogus is de Petite Petals. Met deze set kan je heel veel kanten op en vandaag heb ik dit kaartje voor jullie ;) Het is een kaartje die je snel kan maken en als je verschillende kleuren gebruikt kan je heel veel maken met maar weinig spullen ;) 

..
De basis is van Whipser White met daarop een stuk Tangerine Tango en weer een stuk Whipser White. Op het bovenste stuk cardstock heb ik met Baked Brown Sugar en So Saffron een stempel uit de Happy Watercolor set gebruikt. Het lijkt net of heb je waterverf gebruikt ;o) Het lint komt ook uit de lente / zomer catalogus en heet Neutral Chevron Ribbon. Ik heb met de vorm mee geknipt zodat je een mooi puntje aan het lint krijgt. De bloemen zijn gestempeld in Tangerine Tango en Baked Brown Sugar en uitgeponst met de Petite Petals Pons. Ze zijn met Dimensionals opgeplakt zodat de kaart niet helemaal plat is. Ik heb Basic Jewels Pearls op de bloemen geplakt. De tekst komt uit de nederlandse sentimenten set en is gestempeld in de kleur Tangerine Tango. 
..
Deze leuke set met 6 verschillende bloementjes en de bijpassende pons kan je kopen en als je de bundel zou kopen dan bespaar je 15% en dat is natuurlijk leuk meegenomen. En deze bundel kost maar €26,25 (clear, als je hem in hout wilt dan kost hij €29,50) Ik doe zaterdag een bestelling dus wil je hem graag hebben dan kan ik hem voor je mee bestellen ;o) maar je mag natuurlijk ook spullen bestellen! Je kan je bestelling tot en met morgen doorgeven. 
..
Een hele leuke dag allemaal en bedankt voor jullie bezoek! 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

3 opmerkingen :