zondag 16 maart 2014

Hip Hip Hooray


Wat leuk dat je vandaag mijn blog een bezoekje brengt, altijd gezellig om te lezen wat voor leuke berichtjes jullie achter laten ;) Vandaag heb ik een One Layer Card voor jullie want dat is de nieuwe uitdaging voor CAS on Sunday! Een hele leuke uitdaging deze keer en je kan een hele leuke prijs winnen. Welke dat is kan je op het blog lezen en daar zie je ook de prachtige kaarten die de meiden hebben gemaakt. Geloof me, ze zijn er top! You rock girls ♥ 

..
De basis is een notecard die je in een set kan kopen van 20 stuks en in deze set vind je ook envelopjes. Heel leuk om cadeau te doen maar ook om kleine kaartjes te maken en ze in een (versierde) envelop te doen. De maat van de kaart is 12,7 x 8,9 cm en de envelop is 13 x 9,2 cm. Ik heb de Sale a Brations set Banner Blast gebruikt voor dit kaartje en de kleuren inkt die ik heb gebruikt zijn Real Red, Bermuda Bay en Crumb Cake. De tekst komt uit de Hip Notes set die je in de lente catalogus kunt vinden en is gestempeld met Bermuda Bay. Wat bling mag natuurlijk niet ontbreken en ook het envelopje heb ik versierd met de Banner Blast set. 
..
Tot eind maart kan je deze set nog gratis krijgen, als je een bestelling bij mij plaatst van minimaal €60. Deze set is echt een must have en samen met de Banner Punch echt zo cute! De pons kan je nu ook gratis krijgen bij een bestelling van mnimaal €60. Als je een bestelling plaatst van €120 dan kan je de stempels en de pons dus uitkiezen (maar er staan heel veel leuke gratis artikelen in de folder
..
Aanstaande zaterdag 22 maart doe ik een verzamel bestelling, wil je iets mee bestellen dan hoor ik het graag van je. Je mag je bestelling doorgeven tot en met woensdag 19 maart en je betaling moet binnen zijn op vrijdag 21 maart. Heb je nog vragen over het joinen van Stampin' Up! dan hoor ik het graag. Nog tot en met eind maart mag je voor €195 aan producten uitzoeken in je starters kit en je betaald maar €129. 
..
Ik wens jullie een hele leuke zondag en bedankt voor je bezoek ...
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

6 opmerkingen :

 1. Superleuk Janneke! Een jaar geleden raakte ik al in paniek als ik een One Layer Card moest maken hahaha en nu vind ik het steeds gaver worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf kaartje zeg! Daar lenen de SU spullen zich ook al zo goed voor!
  Fijne dag, groetjes, Mariken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. eenvoudig maar heel mooie kaart Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super!
  Wat zijn die banners toch leuk....blij dat ik ze heb ;))
  Wilma X

  BeantwoordenVerwijderen