donderdag 13 maart 2014

I think you're Lovely

...
Goedemorgen allemaal, wat een zalig weertje hé. Zo mag het van mij altijd wel zijn. Gewoon lekker en niet te warm, ik kan er wel aan wennen .... vandaag een kaartje met een mini werkbeschrijving! 
...
De kaart is gemaakt voor iemand die graag een cadeau kaart op haar verjaardag wilde en ik vind zo'n cadeau kaart leuk om te geven maar dan maak ik er zelf iets leuks voor, dat vind ik wat persoonlijker en geeft veel leuker weg vind je ook niet? De basis kaart is van Crumbcake en is 12 cm x 27, 3 cm groot. Deze ril je (van links naar rechts) op 3,4 cm en 15,5 cm. Dan heb je een kaart die je in drieeën kan vouwen. Op het kleine vlapje aan de linkerkant plak je een strook Soft Suede van 3 x 11,5 cm. Daarop plak je weer een strook van 11 x 2,6 cm (ik hb Neutral White cardstock gebruikt) die je eerst hebt gestempeld. Ik heb de Sale a Brations set Petal Parade gebruikt. Aan de rechterkant van de kaart heb ik een stuk Soft Suede van 11,5 x 11,5 cm geplakt met daarop een stuk Neutral White in 11 x 11 cm. Deze heb ik ook bestempeld met de Petal parade. De kleuren inkt zijn Soft Suede, Coastal Cabana en Pink Pirouette.
...
...
Ik heb uit de You're Lovely set een tekst gestempeld in de kleur Pink Pirouette en uitgestanst met de Deco Label Framelits. Daaronder een grote cirkel die ik heb uitgeponst in Soft Suede, en daaronder een stuk Coastal Cabana cardstock die ik heb geponst met de Artisan label pons en doormidden heb geknipt. Op de tekst heb ik kleine bloementjes geplakt die ik uit de Itty Bitty Shapes Punch pack het geponst in de kleur Coastal Cabana. 
...
...
Aan de binnenkant van het linker flapje heb ik klittenband geplakt zodat je de kaart kan dichtplakken. Je kan er ook een lintje omheen doen of een stuk Linnen Treat. 
...
...
Aan de binnenkant zit dan de cadeaukaart. De kleur is weer Pink Piroutte en het strookje is 11,5 x 4,5 cm hoog. met de Enveloppe Board Punch heb ik een inkeping gemaakt en bestempeld met stempels uit de Petal parade. de tekst komt uit de Remembering your Birthday. Je kan je cadeaukaart erin doen maar euro's kan natuurlijk ook ;) Heel veel plezier met het maken van deze kaart. 
...
Vergeet je je niet op te geven voor de hoofdrol workshop Cycle Celebrations die ik op woensdag 26 maart ga geven! Je kan je nog opgeven voor aanstaande zaterdag, Er is nog plek voor jou maar wacht niet te lang vol is vol. Meer informatie lees je op deze pagina. 
...
Een hele leuke dag allemaal en bedankt voor jullie bezoekje en leuke berichtjes ;) 
... 
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

4 opmerkingen :

 1. Wat een leuke kado-kaart Janneke.
  Mooie kleurtjes zo met elkaar.
  Bedankt voor de 'mini'-beschrijving en geniet nog maar even van de zon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi van kleur en model.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen