vrijdag 11 april 2014

Summer Silhouettes workshop ...

,,,
Goedemorgen, het is alweer vrijdag, bijna weekend :p Elke maand geef ik een 'In de Hoofdrol' workshop en staat er een stempelset in de spotlight. Deze maand is dat Summer Silhouettes een negen delige set met bloemen, bladeren en een leuke rand. Deze in de hoofdrol workshop is voor iedere hobbyist die gedetailleerde en prachtige kaarten wil leren maken en verschillende technieken wil leren met verschillende producten van Stampin' Up!


Dit is een van de kaarten die we gaan maken, en ik beloof je we gaan drie heel verschillende kaarten maken en ook in verschillende kleuren ;) 
De prijs is €15 om deze workshop bij te wonen en het maken van drie kaarten of €30 als je de set die we gaan gebruiken erbij wilt ontvangen. Als je liever alternatieve Stampin' Up! producten wilt bestellen omdat je deze set al hebt dan mag dat ook. Je mag dan voor een waarde van €20 aan SU producten uitzoeken en die krijg je dan tijdens deze workshop. Deze moeten dan bij opgave aan mij door worden gegeven. Alle producten zullen worden verstrekt om deze kaarten of projecten te maken. Inclusief koffie of thee met iets lekkers. Er is plaats voor 4 personen. Er zijn nog een paar plekjes vrij en vol = vol. Je kan je opgeven tot en met zaterdag 12 april, en ik zal je op zondag 13 april terugmailen ;)

Een hele leuke dag allemaal en alvast een heel leuk weekend ;) 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

4 opmerkingen :