woensdag 25 juni 2014

Stampin' Up! - So Many Smiles


Goedemorgen, vandaag een klein kaartje want hij is maar 10,5 x 8 cm groot, perfect voor een cadeaukaart of een euro briefje. De werk beschrijving om dit kaartje te maken vind je onderin dit bericht ;) Je kan hem voor elke gelegenheid maken of het nu voor een verjaardag, geslaagd of voor kerst is. 

..
Deze had ik gemaakt voor de Happy Card Club van juni (ik heb nog 1 kit liggen, als je hem graag wilt ontvangen dan kan je mij mailen, meer informatie over deze leuke maandelijkse kit vind je als je op de link klikt) De basis kaart is gemaakt in de kleur Coastal Cabana. Op de voorkant heb ik de Retro Fresh dsp gebruikt, wat een vrolijk papier vind je ook niet? Ik heb met Tangerine Tango inkt een van de vier frame stempels gestempeld uit de Four Frames set op Naturels White cardstock en uitgeponst met de Decorative Label pons. Daarop een Modern Label in de kleur Coastal Cabana. En daarop een stuk Naturals White waar ik een stempel uit de Petite Pairs heb gestempeld in Baked Brown Sugar en die ik heb uitgeponst met de Large Oval Punch. Ik heb het bloementje uitgeponst uit vellum met de Petite Petals Punch en in het midden een Rhinestone geplakt. Het Linnen Treat heb ik geplakt met Sticky Strip en daarop de labels met Dimensionals geplakt. 
..
Ik heb een kleine werkbeschrijving voor jullie. Snij je cardstock op 10,5 cm bij 16 cm, ril het op 8 cm en vouw het dubbel. Snij ook een klein stukje cardstock van 8 x 4 cm, dit is het stukje waar je kaart achterkomt, je kan het zien op de foto hieronder. Versier je kaartje aan de buiten en binnenkant zoals je het leuk vind en klaar is je cadeaukaart kaart! Heel veel plezier met het maken van dit kaartje! 
..
Een hele leuke dag en bedankt voor jullie leuke berichtjes ;) 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn cadeaukaart: 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

3 opmerkingen :

 1. Ja hij is super, ik heb er al een paar gemaakt!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gemaakt Janneke, lekkere frisse kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal leuk! Zo jammer dat dat papier zometeen niet meer te krijgen is....

  BeantwoordenVerwijderen