zaterdag 28 juni 2014

Stampin' Up! - Thank you

..
Goedemorgen, ik dacht dat ik deze al had laten zien op mijn blog, maar nee hoor :p Van deze kaartjes had ik een stapeltje gemaakt om mijn klanten te bedanken voor hun bestelling, ik hou er van om ze te verrassen met een kaartje, label of cadeautje als dank je wel ;o) Ik wil ook langs deze weg jullie enorm bedanken, jullie zijn allemaal toppers! 
..
De basis kaart is 10x10 cm in de kleur Sahara Sand met daarop een van de nieuwe In Colors Blackberry Bliss en daarop een stuk Whisper White. De stempels die ik heb gebruikt komen allemaal uit de Wort of Art set, deze kan je vanaf 1 juli bestellen, en ik heb de kleur Sahara Sand gebruikt om de vlek te stempelen en Blackberry Bliss voor de chevron rand. De spetters komen uit de Gorgeous Grunge en heb ik gestemepeld met de nieuwe In Color kleur Lost Lagoon. Die kleur heb ik ook gebruikt om You te stempelen en Thank heb ik gestempeld met Blackberry Bliss. (Terwijl ik zit te typen, wie zou die leuke namen elke keer verzinnen ;)) Ik heb uit Glimmer papier een cirkel geponst en waar de tekst op staat heb ik ook geponst ;) Eerst gestempeld en toe geponst, zoveel makkelijker als andersom. Twee Rhinestone geplakt en een boodschap aan de binnenkant geschreven ... klaar p) 
...
Vergeet je niet dat het nog maar 2 dagen is dat de huidige catalogus loopt! En dat geldt ook voor de Spring / Summer catalogus. De kerst carry over is nog tot 24 augustus ipv 30 juni, dus die loopt nog even ;) En natuurlijk ook nog maar twee dagen dat je kunt instappen als demostratrice voor €65. Heb je hier over vragen dan hoor ik het graag. Meer info kan je hier vinden --> klik
...
Ik wens jullie een ontzettend leuk weekend! 
.. 
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

5 opmerkingen :