woensdag 18 juni 2014

You've got courage ...


Hallo, helemaal vergeten mijn swap kaart te showen. Afgelopen zaterdag was er een Stampin' Up! Regional event in Houten en het verslagje daarvan kan je lezen in het postje hieronder. Je kan daar ook de swapjes vinden die ik heb gekregen, en dit zijn de kaarten die ik had gemaakt.

..
Dit formaat blijf ik leuk vinden en maak ik toch regelmatig ;) De basis kaart is in Crumb Cake met daarop een stuk Natural White. Ik heb met Crumb Cake inkt de Chevron stempel uit de nieuwe Work of Art stemepl set gestempeld. Daarop een stuk dsp van de Retro Fresh collectie. Met de framelits uit de Chalk Talk serie heb ik met Crumb Cake een label gestanst en daarop een label in Natural White met een stempel uit de nieuwe stempelset Something to Say gestempels in Real Red. Het bloementje komt uit een nieuwe serie Itty Bitty ponsjes en heb ik geponst in Real Red. Alle nieuwe stempels en adnere producten van Stampin' Up! zijn verkrijgbaar vanaf 1 juli. In de rechter bovenhoek heb ik een stukje Linnen Treat geniet. Ik heb het niet machientje gekocht bij de bouwmarkt, en deze heeft hele mooie kleine nietjes ... 
..
De nieuwe weekly deals zijn ook weer bekend. Je vind ze hieronder, als je iets wilt bestellen dan hoor ik het graag van je. Aanstaande zaterdag doe ik weer een bestelling en kan dan jouw bestelling er ook bij doen.
..
.
..Open Huis & Buy One Get One For FREE ... 
...
Op zondag 29 juni tijdens het open huis kunnen jullie de nieuwe producten bekijken, voorbeelden zien en gaan jullie een leuke make en take maken met de producten uit de nieuwe catalogus. Ook is er gelegenheid om Buy One get One for Free mee te maken.  Als jij een stempel set koopt uit de nieuwe catalogus, mag je gratis een stempel set uitzoeken uit mijn eigen collectie, retired, voor dezelfde prijscategorie. Er zijn ook andere retired producten die je mag uitzoeken. Kosten voor deze party zijn €7,50 en moet voor die tijd betaald worden om zo zeker te zijn van je plek, en jij krijg een catalogus als jij op deze dag langs komt! Een tijd voor de make en take wordt toegewezen op het moment dat jij je opgeeft. Opgeven kan via de mail tot en met 22 juni. Je krijgt van mij zo snel mogelijk antwoord op je email. 
..
Ik wens je een hele leuke woensdag, ik ga lekker omrommelen en aan de freubel. 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

2 opmerkingen :

  1. Wat een super leuke swap heb je gemaakt. Die was je vast zo kwijt met t ruilen.
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Janneke ik vond je swap zo, leuk dat ik hem grandioos gelift heb.

    groetjes yvon

    BeantwoordenVerwijderen