maandag 16 juni 2014

Regional Event Stampin' Up!

 -foto credits voor Stampin' Up!-

Goedemorgen, afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover! Het landelijk event van Stampin' Up! in Houten. Het was een super leuke leerzame dag met verscillende presentaties van verschillende demo's uit Nederland en natuurlijk ook verschillende presentaties van Charlotte over de nieuwe catalogus, de Blendabillities, Project Life en de Photopolymer stempels. Een heerlijke lunch stond voor ons klaar in het restaurant en ik heb overheerlijk gegegeten mmmm. Op de foto hierboven zie je alle demostratrices die er waren, wat veel hĂ© :p Kan je mij ook vinden? 


Natuurlijk kon je ook swappen, dan ruil je kaarten of andere leuke projectjes met andere demo's. Boven en onder vind je de swapjes die ik heb gekregen. Wat ik gemaakt had voor het swappen zal ik later laten zien ;) Is het niet verschikkelijk leuk om te zien wat er allemaal voor moois gemaakt is. 

..
En dan nog een leuk nieuwtje! Er komt gelijk met de nieuwe catalogus een Nederlands talig Hostess set. Deze set kan je gratis verdienen als je een party geeft en voor een bepaald bedrag bestellingen hebt. Ik vind hem helemaal leuk! Je moet nog even wachten voordat deze stempelset te krijgen is maar je kunt natuurlijk al wel je party of workshop boeken mail mij als je zin hebt in een feestje.
..


En afgelopen zaterdag werd bekend gemaakt dat er vanaf dat moment ook een Nederlandse Facebook pagina is. Iedereen kan lid worden. Je kan de pagina hier vinden, ik vind het logo helemaal leuk met de vlinder en het oranje logo ;)
..

Toen het was afgelopen heb ik met zeven andere dames in het restaurant gegeten, wat een gezelligheid en zo lekker. Zeg nou zelf dit ziet er toch lekker uit ;) Jammer dat zo'n dag altijd snel voorbij gaat. dank jullie wel meiden voor een gezellige dag, prachtige swaps, persoonlijke cadeautjes en jullie knuffels ... love you ♥ 


Fijne maandag allemaal, ik ga lekker genieten van een extra dagje vrij en lekker omrommelen, bakken (ja ik ben weer bezig met afvallen en dan moet ik lekker aan de bak) en aan de freubel! 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

2 opmerkingen :

  1. Ik heb je gevonden Janneke...somewhere in the middle ;o)
    Ziet er gezellig uit zomet zijn allen en je hebt weer leuke dingen geswapt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja hoor ik zie je, vlak bij mij :P Gaaf he al die swapjes, hee en wat een mooie foto zal ongetwijfeld heel erg lekker zijn geweest en een superleuke afsluiting!

    BeantwoordenVerwijderen