donderdag 12 juni 2014

Thank You


Goedemorgen, een poosje geleden kreeg ik een email met de vraag of ik voor iemand een leuke cadeaubon wilde maken als dank je wel voor het maken van de prachtige dingen die ze had gemaakt voor de bruiloft. En dit is het geworden. De bruiloft was afgelopen week en Nicolet heeft het inmiddels gekregen, en kan ik het jullie ook laten zien. 

..
Voor de basis kaart heb ik Whisper White gebruikt en daarop het prachtige design papier Afternoon Picknick. De Crushed Curry border heb ik gemaakt met de Scallop Trim Border pons. ik heb met de circle snijder verschillende maten rondjes gesneden en beinkt met Crumb Cake inkt en een sponsje. De Deco Label Framelits heb ik gebrukt om labels te maken en daarop een fishtail met thank you gestempeld in Crushed Curry. Deze stempel komt uit de Lots of Thanks set. Daarin vind je verschillende dank je wel stempels en een must have als je veel bedank kaartjes of cadeautjes maakt. Als je aan het Chrused Curry kleurige Chevron lint trekt aan de bovenkant komt de cadeaubon tevoorschijn. 
..
Vandaag kan je nog je bestelling doorgeven aan mij en dan kan ik het zaterdag voor je mee bestellen ;) Vergeet niet de weekly deals, en vanaf gisteren kan je ook al een aantal Project Life producten bestellen. Klik op de banner om te zien welke dat zijn, en als je iets wilt bestellen dan zie ik je mail wel verschijnen.
..
..
En ik heb nog één Happy Card Kit van de maand juni over, misschien wil je eens kijken wat het is voordat je een abbonement neemt? Deze keer een lekker fleurige kit met het Retro Fresh design papier. De kost kost €17,50 inclusief verzendkosten. Mail me en ik stuur de kit zo snel mogelijk naar je op ;) 

Een hele leuke dag allemaal en dank je wel voor je bezoek en leuke berichtjes.
..
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

1 opmerking :

  1. Jaaaa, ik was enorm verrast en blij ermee! Het is prachtig geworden!
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen