woensdag 11 juni 2014

Tag Topper Workshop ...

..
Als dit op het blog komt dan ben ik bezig een workshop aan het geven met de Tag Topper Punch. Een hele leuke pons die je in Scallop en in Angled. Beide zijn heel leuk om te gebruiken voor kaarten, labels en doosjes. En vandaag gaan we een doosje maken en deze kaart.
 ..
..
De basis is gemaakt van Crumb Cake en daarop heb ik Naturals White geplakt. Ik heb de Scallop Tag Topper gebruikt om een sluitig te maken het was wel even puzzelen maar het is gelukt ;) Op de voorkant heb ik met Pink Pirouette en Crumb Cake inkt strepen gemaakt op Watercolor paper en met verschillende Circle Punches rondjes geponst. Ik heb de vlinders in Pink Piroutte en Vellum geponst met de Elegant Butterly Punch en de Bitty Butterfly Punch. De bloementjes zijn gemaakt met een van de drie nieuwe Itty Bitty Accents Punch Pack. Ik heb Rhinestones en Candy Dots gebruikt om het kaartje af te maken. Het draad is uit eigen voorraad ... 
..
Buy One Get One
Op zondag 29 juni hou ik een open huis. Op deze dag kunnen jullie nieuwe producten bekijken en voorbeelden zien gemaakt met die nieuwe produsten. We gaan een make en take make met de producten uit de nieuwe catalogus. Ook is er gelegenheid om een Buy One Get one for free mee te maken.  Als jij een nieuwe stempel set koopt uit de nieuwe catalogus, tijdens het open huis, dan mag je een gratis stempelset uitzoeken (uit mijn eigen collectie, retired) uit dezelfde prijscategorie. Kosten voor deze party zijn €7,50 en moet voor die tijd betaald worden om zo zeker te zijn van je plek. Jij krijgt van mij een catalogus als jij op deze dag langs komt, en die nog niet van mij hebt ontvangen. Meer informatie kan je hier vinden. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

2 opmerkingen :

  1. Leuk kaartje Janneke! Die cirkels met watercolour-effect zijn mooi, heel tof idee.
    Groetjes, Mariken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super kaartje Janneke, vind hem heel erg mooi! x

    BeantwoordenVerwijderen