zondag 21 september 2014

Stampin' Up! - Blend it workshop ...

Goedenavond, vanmiddag had ik een enorm gezellig workshop met de Blendabilities. Een super leuke middag heb ik gehad, en ik enorm genoten ;) Ik had twee kaarten gemaakt die ze konden maken, en na wat oefenen met de Flower Patch stempels zijn we aan de slag gegaan met deze kaarten.
...
..
Mijn eerste kaart is in de kleur Rich Razzleberry gemaakt en de basis is gemaakt in de kleur Sahara Sand. Daarop een stuk Rich Razzleberry en die heb ik geembosd met de Large Polka Dots Embossing Folder. Ik heb een Tea Lace Paper Doilie in drieen geknipt en opgeplakt met de snail. Daarop twee fishtails gemaakt met de What's Up! pons. Ik heb de Blended Bloom in gekleurd met Rich Razzleberry en Dafodil Delight. De strookjes boven en onder het afdrukje heb ik gemaakt met de Rotery Cutting Blade en ik heb de Small Scallop gebruikt. De tekst komt uit de Something to Say set en heb ik gestempeld met Rich Razzleberry. De rhinestones zijn gekleurd met de Rich Razzleberry Blendabilities.
 ...
..
Voor mijn tweede kaart heb ik ook Sahara Sand als basis gebruikt met daarop een stuk Wisteria Wonder en Whisper White. (De bloem lijkt blauw op de foto maar hij is in het echt lila kleurig) De Blended Bloom heb ik ingekleurd met Wisteria Wonder en Dafodil Delight. De bladeren heb ik gestempeld met Wild Wasabi en komt uit de Kinda Eclectic. De tekst komt uit dezelfde set en heb ik gestempeld met de Wisteria Wonder. Het vlindertje is ook gestempeld met Wisteria Wonder en heb ik uitgeponst met de Bitty Butterfly pons. De rhinestones heb ik gekleurd met de Old Olive Blendabilities. 
....
Ik wens jullie een hele leuke avond! Ik ga lekker bankhangen ;o) 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

3 opmerkingen :

 1. Ze zijn allebei schitterend!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig zijn ze, zo mooi van kleur!! Geweldige stempel is dat!
  Hang ze, groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WAUW...wat zijn die mooi Janneke.
  Bij de 2e kaart lijkt die bloem net 3d....hij spat gewoon van de kaart af...complimententjes hoor!

  BeantwoordenVerwijderen