zondag 28 september 2014

Stampin' Up! - Very Merry


 ...
Goedemorgen allemaa, of moet ik zeggen Goodmorning all... want als dit postje live gaat zit ik lekker te genieten. We zijn een weekend weg, Rinus was afgelopen juli 25 jaar bij de baas en mocht een stedentrip uitzoeken, en het is Edinburgh geworden. Ik laat jullie zeker even weten hoe het was maar kan jullie wel vertellen dat we er enorm veel zin in hebben ;)
..
..
Anyway vandaag een kaart gemaakt voor de nieuwe CAS on Sunday challenge en deze keer moesten we een kaart casen, deze kaart kan je vinden op het challenge blog. En ik kan je zeggen, de dames hebben weer prachtige kaarten gemaakt.
..
De basis van mijn kaart is Whisper White en ik heb een A4 in de helft doorgesneden op 10,5 cm en gerild op 14,8 cm. Ik heb een strrok van 5 cm breed gesneden en het papier komt uit de Trim the Tree collectie. De letters heb ik met de Little Letters Thinlits uitgestanst. Er omheen zit Silver Baker's Twine en die heb ik vast geknoopt. De boom heb ik uitgeponst met de Tree pons en ook uit hetzelfde design papier serie. Rhinestones heb ik erop geplakt anders vond ik het een beetje saai :p Het very merry tekstje komt uit de Endless Whises set en heb ik gestempeld met Pistachio Pudding. 
,,,
Aanstaande zaterdag ga ik weer een verzamel bestelling plaatsen, wil je iets meebestellen dan kan je mij mailen en dan zal ik je zo snel mogelijk terug mailen zodra ik weer thuis ben. En aan het einde van Oktober geef ik een in de hoofdrol workshop met de Festival of Trees stempels, je kan zo aanschuiven en je maakt dan drie kaarten maar je kan ook de set erbij bestellen ;) Meer informatie kan je hier vinden en als je vragen hebt dan hoor ik het graag. 
.. 
Ik wens jullie een heel leuk weekend verder en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes. 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

4 opmerkingen :