dinsdag 7 oktober 2014

Stampin' Up! - Celebrate

 ..
Goedemorgen, wat een verschil in weer zeg! Het is herfst bij ons, regen harde wind en ik heb de kachel ietsje hoger gezet ;) Vandaag heb ik een thee zakje voor. Jaren geleden zat ik in het design team van Double Dutch en dit is een van mijn favoriete projectjes van toen.
..
..
De basis heb ik gemaakt van Kraft cardstock en ik deze beschrijving gebruikt om hem te maken. Het design papier heb ik gescheurd en komt uit de Lullaby collectie. Eigenlijk een hele leuke baby serie maar je kan hem heel goed gebruiken voor andere thema's. De bloemen heb ik uitgestanst met de Flower Fair Framelits en daarop een mooie knoop uit de Vintage Faceted Designer Buttons set. Een linnen treat heb ik erdoor geknoopt en vast gezet met een Glue Dot. De vlinder heb ik uit Kraft cardstock geponst met de Elegant Butterfly Punch en daarop een paar Pearls. De tekst komt uit de Good Greeting set en heb ik gestempeld met Hello Honey. Ik heb Neutral Chevron Ribbon en Linnen Treat gebruikt  om mijn thee zakje dicht te knopen. 
...
Ik wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoekje! Ik ga bedank kaartjes maken voor de klanten die een bestelling hebben geplaatst ;o) 
...
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png

3 opmerkingen :

 1. Oohhh ja die ken ik ook nog wel, da's heel wat jaartjes geleden volgens mij.
  Leuk hoor Janneke deze 'vernieuwde' versie.
  Hoe was de World-cardmaking-day...hint..hint

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Das een leuke! Ik heb nog een paar theezakjes liggen waar ik wat mee wil. Komt dus goed van pas :)
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze vind ik erg leuk!!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen